Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Olívaolaj- OLI OLI

Gyártó: HealthyCo

Olívaolaj spray rendkívül jó minőségű és tiszta 100%-os olívaolaj. Semmilyen koleszterint, zsírt sem kalóriát nem tartalmaz, ennek köszönhetően alkalmas sportolók és olyan emberek számára, akiknek fontos az ízletes és egészséges étel. 95%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a vaj, a margarin és más olajak. Nagyszerű segítségnek számít mele-,és hidegkonyhában egyaránt, amely nincs hatással az ételek ízére és illatára.

100% tisztaságú spray olívaolaj kalóriák, zsír és koleszterin nélkül, lehetővé teszi az alacsony kalóriatartalmú főzést és sütést meleg és hidegkonyhában egyaránt

Spray olívaolaj az alacsony kalóriatartalmú ételek főzéséhez, rendkívül jó minőségű, tiszta 100%-os olívaolajat tartalmaz. Semmilyen koleszterint, zsírt sem kalóriát nem tartalmaz, ennek köszönhetően alkalmas sportolók és olyan emberek számára, akiknek fontos az ízletes és egészséges étel. A sprayn belüli nyomásnak köszönhetően az olaj egyenletesen fog rászóródni a felület teljes egészére. A mikroszkópikus réteg biztosítja, hogy nem ég át az olaj. A spray olívaolajat alacsony kalóriatartalmú ételek elkészítéséhez használhatjuk, és mindenhol, ahol általában olívaolajat használunk. Főleg az olyan helyeken, ahol egyenletesen szeretnénk az olajat „szétteríteni“. Tészta sütésénél használhatjuk, vagy akár a vaj helyettesítésére. Meleg-,és hidegkonyhában egyaránt hasznát vesszük majd. 

  Spray olívaolaj oli oli

 

Milyen ételeknél használhatjuk a spray olívaolajat?

  • sülthús (a serpenyőre fújható)
  • palacsinta sütésnél (egy fújás 5 db palacsintához elég)
  • süteményeknél (könnyen kivehető a sütőből, nem ég oda)
  • sült burgonyánál, tésztáknál (hagyma pirítása, stb.)
  • kalácsoknál (alufólia használata helyett
  • toasztoknál (nem égnek oda, ropogósak, és könnyebben tisztítható)

 

A spray-ben lévő olaj nagyszerű segítséget jelent a grillezésnél (a klasszikus, elektromos  vagy a kontakt grillsütőnél egyaránt). A halaknak és a húsoknak nagyszerű ízt varázsol felesleges átégés nélkül, és semmi sem fog odaragadni. A lemezre, a fogócsipeszre, a villára, ecsetre és egyéb szerszámokra is ráfújhatjuk. A grillezés befejezése után minden sokkal könnyebben lesz tisztítható, és ezen kívül a használt olaj mennyisége is sokkal kevesebb lesz, az üvegben lévő olajakkal ellentétben.

 

Hogyan használjuk?

Használat előtt jól rázza fel. Úgy 15-30cm-es távolságból fújja a kívánt felületre.

 

Összetevők

Tiszta szűz olívaolaj, lecitin, víz és gáz.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (cca 0,25 g)
Kalória0 kcal
Zsírból való kalória0 kcal
Zsír0 g
  amiből telített zsír0 g
   amiből transzzsír0 g
Koleszterin0 mg
Nátrium0 mg
Szénhidrát0 g
   amiből cukor0 g
Fehérje0 g
A, C vitaminok, kalcium és vas forrása

 

Figyelmeztetés

Az olaj sprayt soha ne permetezze közvetlenül a lángra vagy a forró parázsra. Egy dózist úgy kap meg, ha kevesebb, mint egy másodpercig permetezi. A tepsiket és rácsokat az alkalmazás során tartsa távol a tűztől. Tartsuk távol a gyermekektől. Kevesebb, mint 45 ° C alatti hőmérsékleten tárolandó. 

A vásárlók véleményei

Olívaolaj- OLI OLI

Write Your Own Review
Véleményt ír:Olívaolaj- OLI OLI
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Az allergének az összetételben vannak feltüntetve vastagon szedett betűkkel.
Nyomokban glutént, tojást, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Olívaolaj- OLI OLI

A kérdés leírása
Írj választ