Női póló Train Like a Beast White - GymBeam

0%
0% (0)

A fehér színű Train Like a Beast pólót minden fitness imádó hölgy értékelni fogja, akik mindent beleadnak az edzésükbe. 100%-os előmosott pamutból készült, csinosított a szabása, mélyebb a dekoltázsa és "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" (Eddz úgy mint egy szörnyeteg, és nézz ki úgy, mint egy szépség) felirat van rajta. Ideális edzésekhez, de hétköznapi viselethez is.

Hosszú távon nem elérhető

Train Like a Beast: női póló olyan nőknek, akik mindent beleadnak az edzésükbe 

A Train like a Beast fehér színű női pólót egyszerűen imádni fogjátok. Akár az anyaga miatt, amely 100%-os előmosott pamut, vagy a csinosabb szabásának, a V alakú kivágásának, vagy a "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" (Eddz úgy mint egy szörnyeteg, és nézz ki úgy, mint egy szépség) feliratnak köszönhetően. Olyan nők számára tervezték, akik megtalálták önmagukat a fitnessben, minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnek, és mindent beleadnak az edzésükbe. Ez a fehér színű női póló enyhén bordázott anyagú, V alakú kivágása van, a vállrészen és a nyak alatti hátrészen egy kissé merevített sáv húzódik. Ideális edzéshez, de a mindennapi viselethez is. 

 

Kinek ajánlott a Train Like Beast póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagáról, a szabásáról, de fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

A Train Like Beast póló mérettáblázata

MéretSM
Szélesség 40 cm 42 cm
Hosszúság 60 cm 63 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női póló Train Like a Beast White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Train Like a Beast White - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ