Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Női póló Strong - GymBeam

Rating:
100 %

Ez a fekete színű női rövidujjú póló minden sportolónőnek és azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik a fitnesz megszállottjai. A "Strong is the new sexy" póló tulajdonosa egyenesen definiálja a póló tulajdonosát, a póló anyaga 100%-os előmosott pamut. A Strong póló egy kényelmes és stílusos póló, amely ideális edzésekre de hétköznapi viseletként is. 

Hosszú távon nem elérhető

Strong is the new sexy: női póló minden fitnesz imádónak

A Strong póló ideális olyan hölgyeknek, akik a fitneszben találták meg magukat és egy hosszútávú útnak veszik ezt, nem csak egy pillanatnyi dolognak. A felirat: "Strong is the new sexy" egyértelműen meghatározza a tulajdonosnőt, aki nem csak csinos, de erős és egészséges is szeretne lenni. A Strong női póló minőségi anyagból - 100%-os előmosott pamutból készült, rövid ujjú, duplán varrott ujjai és alsó szegélye van. Ez az stílusos póló az életfilozófiával a mellkasán a figyelem középpontjában áll. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően alkalmas az edzésre, de a mindennapi viseletre is.

 

Kinek ajánlott a Stong póló?

A póló minden olyan nőnek és sportolónőnek ideális, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen az az anyaga, a szabása vagy a kinézete, de emellett fontos nekik az ízlésesség és a stílusosság.


A Strong póló mérettáblázata

NagyságSM
Szélesség 40 cm 42 cm
Hosszúság 60 cm 63 cmHogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.


A vásárlók véleményei

Női póló Strong - GymBeam

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Női póló Strong - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Strong - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Női póló Strong - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ