Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam

Peanut Butter póló egy „azokból a pólókból“, amelyet amikor meglát, nem fogja tudni elfelejteni. Kontrasztos "Peanut Butter - Motivation for Squating" feliratot tartalmaz, lefordítva „Mogyoróvaj – motiváció a guggoláshoz“, amelyet minden fitness, guggolás és mogyoróvaj imádó hölgy értékelni fog. Ez a fekete színű, rövid ujjú póló 100%-ban pamutból készült, szép V alakú kivágása van. Alkalmas edzéshez és hétköznapi viseléshez is. 

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 2 790 Ft

Peanut Butter női póló, melybe minden fitness, mogyoróvaj és guggolás imádó hölgy egyből beleszeret

Peanut Butter póló egy „azokból a pólókból“, amelyet amikor meglát, nem fogja tudni elfelejteni. Lehet, hogy a fehér kontrasztos "Peanut Butter - Motivation for Squating"  felirat teszi, lefordítva „Mogyoróvaj – motiváció a guggoláshoz“, amelyet minden fitness, guggolás és mogyoróvaj imádó hölgy értékelni fog. Azon kívül, hogy feltűnés nélkül mindenki számára világossá teszi, hogy a végsőkig küzd a konditeremben, megmutatja a világnak, hogy humorérzéke is van. 

 

Ez a fekete színű rövid ujjú póló 100%-ban fésült pamutból készült, amely tökéletesen elnyeli a nedvességet, nem büdös, merev és ha egy kicsit megizzad, nem okoz allergiás reakciót. A Peanut Butter pólónak szép V alakú kivágása van és szűkebb fazonja, de ennek ellenére is karcsúsít. Továbbá, nem fog akadályozni a mozgásban, és a kedvenc guggolásai közben sem.

 

Hogyan válasszunk megfelelő méretet? 

Peanut Butter póló mérete

MéretSMLXL
Mellbőség40,5 cm44,5 cm48 cm52 cm
Hosszúság63 cm65 cm67 cm69 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
86a-s
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ