Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam

0%
0% (0)

Peanut Butter póló egy „azokból a pólókból“, amelyet amikor meglát, nem fogja tudni elfelejteni. Kontrasztos "Peanut Butter - Motivation for Squating" feliratot tartalmaz, lefordítva „Mogyoróvaj – motiváció a guggoláshoz“, amelyet minden fitness, guggolás és mogyoróvaj imádó hölgy értékelni fog. Ez a fekete színű, rövid ujjú póló 100%-ban pamutból készült, szép V alakú kivágása van. Alkalmas edzéshez és hétköznapi viseléshez is. 

Hosszú távon nem elérhető

Peanut Butter női póló, melybe minden fitness, mogyoróvaj és guggolás imádó hölgy egyből beleszeret

Peanut Butter póló egy „azokból a pólókból“, amelyet amikor meglát, nem fogja tudni elfelejteni. Lehet, hogy a fehér kontrasztos "Peanut Butter - Motivation for Squating"  felirat teszi, lefordítva „Mogyoróvaj – motiváció a guggoláshoz“, amelyet minden fitness, guggolás és mogyoróvaj imádó hölgy értékelni fog. Azon kívül, hogy feltűnés nélkül mindenki számára világossá teszi, hogy a végsőkig küzd a konditeremben, megmutatja a világnak, hogy humorérzéke is van. 

 

Ez a fekete színű rövid ujjú póló 100%-ban fésült pamutból készült, amely tökéletesen elnyeli a nedvességet, nem büdös, merev és ha egy kicsit megizzad, nem okoz allergiás reakciót. A Peanut Butter pólónak szép V alakú kivágása van és szűkebb fazonja, de ennek ellenére is karcsúsít. Továbbá, nem fog akadályozni a mozgásban, és a kedvenc guggolásai közben sem.

 

Hogyan válasszunk megfelelő méretet? 

Peanut Butter póló mérete

MéretSMLXL
Mellbőség 40,5 cm 44,5 cm 48 cm 52 cm
Hosszúság 63 cm 65 cm 67 cm 69 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 86a-s
Főkategória Pólók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Peanut Butter fekete - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ