Női póló Hard Work Pink Yellow - GymBeam

Rating:
100 % of 100
100% (1)

A Hard Work póló egy rózsaszín női edző póló ízléses, kontrasztos "Hard Work Beats Talent" felirattal. A felirat világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki imád edzeni és tudja, hogy mit jelent a kemény munka. A póló 100%-ban előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően kényelmes és alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

Hosszú távon nem elérhető

Hard Work női póló világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki keményen edz és imádja a fitnesst

A Hard Work póló azoknak a nőknek készült, akik imádják a fitnesst és hosszú útként tekintenek rá, nem csak egy pillanatnyi dologként. A kontrasztos "Hard Work Beats Talent" felirat világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki nem csak karcsú szeretne lenni, hanem erős, feszes és egészséges is. A Hard Work rózsaszín póló nagyon jó minőségű anyagból készült – 100%-ban előmosott pamut, rövid ujjú, az ujja és az alsó szegélye dupla varrású. Ez a stílusos póló az életfilozófiájával a mellkasán nem töredezik középen. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően  alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

 

Női póló Hard Work Pink Yellow - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Hard Work póló mérettáblázata

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Szezonalitás szezonális
EAN 9000000288218
Főkategória Pólók és atléták
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Női ruházat - Akciók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női póló Hard Work Pink Yellow - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Hard Work Pink Yellow - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ