Női póló Hard Work Black White - GymBeam

0%
0% (0)

A Hard Work póló egy fekete női edző póló ízléses, kontrasztos "Hard Work Beats Talent" felirattal. A felirat világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki imád edzeni és tudja, hogy mit jelent a kemény munka. A póló 100%-ban előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően kényelmes és alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

Hosszú távon nem elérhető

Hard Work női póló világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki keményen edz és imádja a fitnesst

A Hard Work póló azoknak a nőknek készült, akik imádják a fitnesst és hosszú útként tekintenek rá, nem csak egy pillanatnyi dologként. A kontrasztos "Hard Work Beats Talent" felirat világosan jellemzi a póló tulajdonosát, aki nem csak karcsú szeretne lenni, hanem erős, feszes és egészséges is. A Hard Work fekete póló nagyon jó minőségű anyagból készült – 100%-ban előmosott pamut, rövid ujjú, az ujja és az alsó szegélye dupla varrású. Ez a stílusos póló az életfilozófiájával a mellkasán nem töredezik középen. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően  alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

  

Női póló Hard Work Black White - GymBeam

 

Kinek ajánlott a Hard Work póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Hard Work póló mérettáblázat

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók és atléták
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Customer reviews Női póló Hard Work Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Hard Work Black White - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ