Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Funeral for Fat Black White női póló - GymBeam

A Funeral for Fat egy fancy póló fekete színben, amelyet kifejezetten edzéshez terveztek olyan hölgyek számára, akiknek van humorérzékük. A póló 100% pamutból készült, ami nagyon kellemes és puha anyag, ideális edzéshez, de hétköznapi viseletként is.

Hosszú távon nem elérhető

Funeral for Fat: női póló olyan hölgyek számára, akik mindent beleadnak az edzésébe

A Funeral for Fat egy fancy póló fekete színben, amelyet kifejezetten edzéshez terveztek olyan hölgyek számára, akiknek van humorérzékük. Ez a vicces feliratot tartalmazó póló 100% pamutból készült, ami nagyon kellemes és puha anyag. Ennek a rövid ujjú pólónak szűkebb a varrása, amely dupla varrású, ugyanúgy, ahogyan a szegélye is. Anyagának és tulajdonságainak köszönhetően ideális edzéshez, de mindennapi viseletként is. 

 

Kinek ajánlott a Funeral for Fat póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagáról, a szabásáról, de fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSML
Szélesség 40 cm 42 cm 44 cm
Hosszúság 60 cm 63 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Funeral for Fat Black White női póló - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Funeral for Fat Black White női póló - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Funeral for Fat Black White női póló - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ