Dear Black White női póló - GymBeam

0%
0% (0)

Dear edző póló humorérzékkel rendelkező hölgyek számára, akik elhatározták, hogy életstílust váltanak. Pont erről szól a kontrasztos felirata is: "Dear fat, prepare to die". A stílusos Dear női fekete színű póló kiváló minőségű anyagból készült – 100% előmosott pamutból, ezért ideális edzéshez.

Hosszú távon nem elérhető

Dear póló vicces felirattal ideális olyan hölgyek számára, akik eldöntötték, hogy változtatni szeretnének

Dear edző póló humorérzékkel rendelkező hölgyek számára, akik elhatározták, hogy életstílust váltanak. Pont erről szól a kontrasztos felirata is: "Dear fat, prepare to die", ami fordításban annyit jelent, hogy „Kedves zsír, készülj fel a halálra“. A Dear női póló fekete színben kiváló minőségű anyagból készült – 100% előmosott pamutból, rövidujjú, dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Ez a stílusos póló vicces felirattal a mellkasán töredezés nélküli felirattal van ellátva. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez.

 

Kinek ajánlott a Dear póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról vagy a szabásról, de ugyanúgy fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók és atléták
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Customer reviews Dear Black White női póló - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Dear Black White női póló - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ