Női póló Bad Girls Purple Pink - GymBeam

0%
0% (0)

Bad Girls női póló lila színben minden fitness imádó hölgy számára, akik értékelik a guggolásokat és a kemény lábnapot. 100%-os bio pamutból készült, ami hozzájárul, hogy a kedvenc edző pólód legyen, de a szép "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" felirat miatt hétköznapi viseletként is hordani fogod.

Hosszú távon nem elérhető

Bad Girls női póló minden fitness imádó hölgy számára, aki értékeli a guggolásokat és a kemény lábnapot

A Bad Girls póló azoknak a nőknek készült, akik imádják a fitneszt és hosszú útként tekintenek rá, nem csak egy pillanatnyi dologként. A kellemes anyagának köszönhetően – 100% bio pamut 120g/m2 súllyal -  alkalmas a konditerembe, de a szép "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" felirat miatt hétköznapi viseletként is hordani fogod. A póló rövid ujjú, az ujja és az alsó szegélye dupla varrású. 


Kinek ajánlott a Bad Girls póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagáról, a szabásáról, emellett fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

A Bad Girls póló mérettáblázata

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női póló Bad Girls Purple Pink - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Bad Girls Purple Pink - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ