Női póló Bad Girls Cream Green - GymBeam

Rating:
100 % of 100
100% (1)

Bad Girls női póló krémszínben minden fitness imádó hölgy számára, akik értékelik a guggolásokat és a kemény lábnapot. 100%-os bio pamutból készült, ami hozzájárul, hogy a kedvenc edző pólód legyen, de a szép "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" felirat miatt hétköznapi viseletként is hordani fogod.

Nincs raktáron
Becsült ár 4010 Ft

Bad Girls női póló minden fitness imádó hölgy számára, aki értékeli a guggolásokat és a kemény lábnapot

A Bad Girls póló azoknak a nőknek készült, akik imádják a fitneszt és hosszú útként tekintenek rá, nem csak egy pillanatnyi dologként. A kellemes anyagának köszönhetően – 100% bio pamut 120g/m2 súllyal -  alkalmas a konditerembe, de a szép "Nice Girls Jump, Bad Girls Squat" felirat miatt hétköznapi viseletként is hordani fogod. A póló rövid ujjú, az ujja és az alsó szegélye dupla varrású. 

 

Kinek ajánlott a Bad Girls póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagáról, a szabásáról, emellett fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

A Bad Girls póló mérettáblázata

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Alapértelmezett kategória Pólók és atléták
Szezonalitás szezonális
Customer reviews Női póló Bad Girls Cream Green - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Bad Girls Cream Green - GymBeam
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ