STRIX Fehérjék nők számára

Fehérjék nők számára gyártótól STRIX olyan, koncentrált fehérjeforrások, amiknek segítségével könnyedén gondoskodhatsz ennek a létfontosságú makrotápanyagnak a beviteléről. Még nők számára is szükséges, fizikai aktivitásuk függvényében, testtömeg kilogrammonként naponta körülbelül 1,2 - 2 g fehérje bevitele.

Ezek az étrend-kiegészítők megkönnyítik az optimális napi fehérjebevitel biztosítását. Különösen akkor bizonyulhatnak hasznosnak, amikor mindennapos étrended által nem jutsz elég fehérjéhez. A hasonló termékek használatával gyors, edzés utáni harapnivalót vagy italt készíthetsz, ami segíti a megerőltető fizikai igénybevétel során megsérülő izomrostok regenerációjátAz izomszövetek erősítését és növekedését érintő előnyök mellett pedig a különféle ételekhez és nassolnivalókhoz adott fehérje fokozza a tápanyagtartalom komplexitását, és az egyes fogások laktató hatását.

 Mutass többet

A kimondottan nők számára fejlesztett fehérjekészítmények alapvető összetevői nem különböznek a hagyományos fehérjékétől. A különbség az extra összetevőkben rejlik, amik kimondottan a nők körében keresett anyagok. Ezek között megtalálhatóak az anyagcsere-fokozók, a vitaminok és ásványi anyagok, amik segíthetnek javítani a haj, a körmök és a bőr minőségét, valamint fokozni az általános szépséget. Gyakorta rendelkeznek alacsony zsír- és cukortartalommal, ami különösen azok számára lehet vonzó, akik súlyt próbálnak leadni. Ennek a kategóriának az egyik jeles képviselője a Yum Yum Whey.

Kinek ajánlott az ilyen fehérjekészítmények fogyasztása? 

  • A fehérjebevitelük fokozását célzó nőknek.
  • Női sportolóknak, akik támogatni kívánják izomnövekedésüket.
  • Diétázó nőknek, akik olyan ételeket keresnek, ami laktat, és csökkenti az étel utáni sóvárgást.
  • Minden olyan nőnek, aki új fogásokkal és ízekkel szeretné gazdagítani mindennapi étrendjét. 

Mi az ajánlott fehérjeadag nők számára?

Ha fehérjéről van szó, általában testtömeg kilogrammonként körülbelül 0,25 - 0,3 g fogyasztása ajánlott. Ha nem akarsz a számolással vesződni, egy 20 - 40 g-os adaggal garantáltan nem fogsz hibázni. Ez nagyjából egy púpos, 30 g-os adagolókanálnyi adagnak felel meg. Ha növényi alapú készítményt alkalmazol, nyugodtan adj hozzá néhány extra grammot, mivel ezek általában alacsonyabb fehérjetartalommal bírnak, és kevésbé hatékony az emésztődésük.

Hogyan fogyaszthatók a nőknek készült fehérjék?

  • Különféle fogások részeként, amiket extra fehérjetartalommal gazdagítanak
  • Desszertekben, azok tápanyag-profiljának javítására
  • Edzés utáni shake-hez adva a fizikai aktivitás során megsérült izomszövetek regenerációjának támogatására 
  • Harapnivalóként, amikor éhes vagy, és nincs időd főtt ételt készíteni 
  • Bármikor fogyaszthatod, ha egyszerű és kényelmes módon szeretnéd fokozni fehérjebeviteledet

Ha szeretnél többet megtudni a fehérjekészítményekről, és hogy milyen előnyöket tartogatnak számodra, ne hagyd ki az erről szóló cikkünket: Hogyan hat a fehérje a női testre, és hogyan segíthet a súlyvesztésben?

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.