Női fehér póló Train like a beast - GymBeam

0%
0% (0)

A női fehér színű Train Like a Beast pólót minden fitnesz imádó hölgy értékelni fogja, akik mindent beleadnak az edzésükbe. 100%-os előmosott pamutból készült, csinosított a szabása, mélyebb a dekoltázsa és a Train Like a Beast, Look Like a Beauty." (eddz, mint egy állat, nézz ki, mint egy szépség). Ideális edzésekre, de hétköznapi viseletre is.

Hosszú távon nem elérhető

Train Like a Beast: női póló olyan nőknek, akik mindent beleadnak az edzésükbe 

A Train like a Beast fehér női pólót egyszerűen imádni fogjátok. Legyen az anyaga miatt, amely 100%-os előmosott pamut, vagy a csinosabb szabásának vagy a V alakú kivágásának, vagy a "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" (eddz, mint egy állat, nézz ki, mint egy szépség) feliratnak köszönhetően. Egyenesen olyan nőknek van, akik megtalálták magukat a fitneszben, minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnek, és mindent beleadnak az edzésükbe. Ez a fehér szinű női póló enyhén bordázott az anyagú, V alakú kivágása van, a vállrészen és a nyak alatti hátrészen egy kissé merevitett sáv húzódik. Ideális edzésre, de a mindennapi viseletre is. 

 

Kiknek ajánlott a Train Like Beast póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportolólányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen az az anyag, a szabás, de fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

 

A Train Like Beast póló mérettáblázata

NagyságSML
Szélesség 40 cm 43 cm 46 cm
Hosszúság 63 cm 64 cm 65 cm

 

 

Kezelési jelképek és információk


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Pólók és atléták
Customer reviews Női fehér póló Train like a beast - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női fehér póló Train like a beast - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ