Női fehér póló Train like a beast - GymBeam

0%
0% (0)

A női fehér színű Train Like a Beast pólót minden fitnesz imádó hölgy értékelni fogja, akik mindent beleadnak az edzésükbe. 100%-os előmosott pamutból készült, csinosított a szabása, mélyebb a dekoltázsa és a Train Like a Beast, Look Like a Beauty." (eddz, mint egy állat, nézz ki, mint egy szépség). Ideális edzésekre, de hétköznapi viseletre is.

Hosszú távon nem elérhető

Train Like a Beast: női póló olyan nőknek, akik mindent beleadnak az edzésükbe 

A Train like a Beast fehér női pólót egyszerűen imádni fogjátok. Legyen az anyaga miatt, amely 100%-os előmosott pamut, vagy a csinosabb szabásának vagy a V alakú kivágásának, vagy a "Train Like a Beast, Look Like a Beauty" (eddz, mint egy állat, nézz ki, mint egy szépség) feliratnak köszönhetően. Egyenesen olyan nőknek van, akik megtalálták magukat a fitneszben, minden ezzel kapcsolatos dolgot szeretnek, és mindent beleadnak az edzésükbe. Ez a fehér szinű női póló enyhén bordázott az anyagú, V alakú kivágása van, a vállrészen és a nyak alatti hátrészen egy kissé merevitett sáv húzódik. Ideális edzésre, de a mindennapi viseletre is. 

 

Kiknek ajánlott a Train Like Beast póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportolólányoknak ajánlott, akiknek fontos a minőségi öltözék, legyen az az anyag, a szabás, de fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

 

A Train Like Beast póló mérettáblázata

NagyságSML
Szélesség 40 cm 43 cm 46 cm
Hosszúság 63 cm 64 cm 65 cm

 

 

Kezelési jelképek és információk


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női fehér póló Train like a beast - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női fehér póló Train like a beast - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ