Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Női atléta Lifting Black - GymBeam

A Lifting Black női atléta fekete színben a kényelmes anyagának köszönhetően alkalmas edzéshez és az arany „Lifting“ felirata azt árulja el rólad, hogy szereted a kemény edzéseket. Ez a trendi atléta nagyon kényelmes, puha és megtartja az alakját. Szélesebb pántjai vannak és szűkebb fazonú, mely szépen kiemeli az alakodat.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 3 390 Ft

Női atléta elegáns Lifting felirattal minden nő számára, aki szereti a kemény edzéseket

A Lifting Black atléta fekete színben pont az a „ruhadarab“, amit ha meglátsz, akkor belevésődik a fejedbe és nem fogod tudni elfelejteni, amíg a tiéd nem lesz. A kényelmes anyagának köszönhetően – pamut egy kis elasztánnal – edzéshez tökéletes, de az elegáns aranyszínű felirata miatt akár hétköznapi viseletként is megállja a helyét. A mindent eláruló „Lifting“ felirat is azt mondja el rólad a világnak, hogy az edzés az életed része. A Lifting trendi atléta nagyon kényelmes, puha és megtartja az alakját. Szélesebb pántjai vannak és szűkebb fazonú, mely szépen kiemeli az alakodat.

 

Milyen méretet válasszunk?

trikó meretei

Méretek (cm)XSSML
Mellbőség34384246
Testhossz60616263
A vásárlók véleményei

Női atléta Lifting Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Női atléta Lifting Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000000287112
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Női atléta Lifting Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ