Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

NITRIX 360 tabl - BSN

Gyártó: BSN
Rating:
93 %

Új izomtömegnövelő készítmény, amely megváltoztat egy egész generációt! A Nitrix belépett a máig felfedezett leghatásosabb izomépítő készítmények közé. A táplálékkiegészítők ezen újonnan alkotott csoportja gyorsan fogja átváltoztatni a táplálékkiegészítőket fogyasztók egész nemzedékét. De ami a legfontosabb, ez a hatékony és átütő erejű új termék nem hormonális készítmény!

Hosszú távon nem elérhető

A legismertebb izomtömegnövelő

Fújd fel nagyra az izmaidat a leggyorsabban!

Tapasztald meg a tartós bedurranás élményét és a felfokozott vérkeringést az ereidben!

A NITRIX a világ első számú 24 órás vazodilatátora, a nitrogén-monoxid fokozó formulák legújabb generációja.

Juttasd el tested magasabb szintre, miközben ugyanazt a technológiát alkalmazod, amely felelős a világ első számú "Férfiasság erősítő" gyógyszerészeti készítményének izomtérfogat növelő és keményítő hatásáért!

A Nitrix most előhozza a nitric oxid valódi tulajdonságait! Törd át az izmaid növekedésének végső gátjait, úgy, hogy izmaidat egy anabolikus növekedési fázisba erőlteted! Pakolj fel új, szálkás izomkötegeket! Élvezd az egész testedre kiterjedő ördögi bedurrantást, amely egész nap tart. Fokozd izmaid keménységét és erességét! Fokozd tested gyors és teljes energia-visszanyerését! Fejleszd az erőd, teljesítményed és kitartásod új magaslatokba!

A nitric oxid (NO) egy, a testben természetes körülmények között is előforduló gáz, amelynek egy sor jótékony testformáló hatása van. A BSN kihasználta és tökélyre vitte a NO tudományát és testformázó tulajdonságait egy felsőbb szintre emelte. A Nitrix a több mint egy éves kutatás és fejlesztés, valamint béta tesztelés csúcspontja, és a világ első és egyetlen mindent magába foglaló véráram gyorsító és izomsejt növelő szabályozott felszabadító mátrixa. Ez az új és erőteljes alakformáló felfedezés tágító és térfogatnövelő hatást idéz elő a test minden ércsatornájában és izomsejtjében. Ez teszi lehetővé, hogy egész testében élvezhesse a drámaian bedurrant állapotot a nap 24 órájában.

Új izomtömeg növelő készítmény, amely megváltoztat egy egész generációt! A Nitrix belépett a máig felfedezett leghatásosabb izomépítő készítmények közé. A táplálék kiegészítők ezen újonnan alkotott csoportja gyorsan fogja átváltoztatni a táplálék kiegészítőket fogyasztók egész nemzedékét. De ami a legfontosabb, ez a hatékony és átütő erejű új termék nem hormonális készítmény!

 

Mit várhatsz a Nitrixtől?

Első hét: Tested nitric oxid telítő fázisban van, készülj fel arra ami veled fog történni! Egész testedben kezdheted élvezni az izomduzzasztó bedurrantás első jeleit! Észlelni fogod az első izomtömeg növekedés, energia-visszanyerés és nagyobb kitartás kezdeti állapotát is.

Második hét: A Nitrix most kapcsolt magasabb sebességfokozatba! Valamikor a második héten a nitric oxid kapcsológombja bekattan. Most igazán elkezdheted megfigyelni és érzékelni a Nitrix okozta átalakulás erejét. A második héten az erőd, energia-visszanyerésed és állóképességed jelentősen megnövekedik. Izmaid láthatóan teltebbé és sokkal keményebbé válnak és elkezdheted élvezni a "férfiasságod" méret és teljesítmény növekedését is.

Harmadik hét: Megkezdődött a teljes átalakulás és ettől kezdve már csak jobb lesz. Érezheted, hogy a bőröd megfeszül az izmaid és ereid túlméretezetté (majdhogynem bizarrá) válnak. Most már tapasztalhatod a kőkemény, egész testre kiterjedő bedurrantást, amely egész nap tart. Az energia-visszanyerése majdnem azonnali, és erőd, valamint állóképességed égbetörő. Szálkás izmaid fejlődése nem marad észrevétlen, és ez az a pont amikor az edzőteremben mindenki azt fogja kérdezni, hogy vajon mit szedsz.

Negyedik hét és azon túl... Minden nap amikor tükörbe nézel új és izmosabb alakot látsz. Ettől kezdve magasabb szinteket érsz el a szálkásításban, izmosításban és tömörítésben, amelyekhez sokaknak évekig tartó súlyemelgetésre van szükségük. Ha ezt jónak tartod, ne hagyd abba, a Nitrix átalakító ereje még sok mindenre képes!

 

Nitrix BSN Gymbeam

 

 

Pillantsunk a Nitrix tartós bedurrantó és izomtömeg növelő hatása mögé!

A Nitrix a valaha kifejlesztett legelőrehaladottabb NO táplálék kiegészítő!

L-Arginin: AKG - Az elsődleges NO növelő! A BSN magasabb szintre emelte az ér és izom növelést azáltal, hogy kifejlesztett egy elsődleges NO növelőt, amely a többi NO növelőnél jobban elősegíti az optimális NO termelést. Csak az L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) rendelkezik azzal az egyedülálló képességgel, hogy elősegíti az Arginine NO-ba való beépülését. Valójában ennek az aminosavnak a NO feltöltő hatása nagyban függ a L-Arginie AKG-hez való kötőerősségétől. Hónapokig tartó kiterjedt kutatás után a BSN kifejlesztette a L-Arginine AKG-hoz történő optimális kötőerősséget. Ez az arány a NO termelés növekedését segíti elő minden más L-Arginine AKG kötés változat élén. A BSN szabadalmaztatott AKG technológiája teszi a Nitrixet világelső NO növelővé.

Methocel: Bizonyítottan az egyetlen gyógyszerészetileg is ellenőrzött forgalomban levő technológia. NO izomnövelő tulajdonságai csak annyira hatékonyak amennyire a szállító rendszer képes fenntartani a vérben ezen molekula állandó szintjét. Egészen mostanáig a NO-t nem lehetett szabályozott és állandó szinten felszabadítani. E nélkül a fontos felszabadítási tulajdonság nélkül ennek az erőteljes ér és izomnövelőnek nincs meg a jótékony hatása. Ezért a BSN elment a végletekig, hogy biztosítsa a Nitrix legtudományosabban igazolt és leghatékonyabb NO felszabadítási protokollját. A világ egyik élvonalbeli gyógyszerkutató intézetét kértük fel hogy megalkothassunk egy bizonyított szállító rendszert, amely bármilyen felszabadító profilt véghez visz ezekben az új táplálék kiegészítőkben. A BSN kizárólagos felszabadító technológiáját (más néven a Methocelt egy mikropolimer hidrofil éter mátrix) a Dow gyógyszerkutató intézet fejlesztette ki. A Methocel a Nitrixnek folyamatosan állandó NO felszabadító szintet biztosít, és ennek koncentrációját a véráramba juttatja 24 órán keresztül. A mi kizárólagosan szabályozott felszabadító technológiánk elősegíti a szükséges anabolikus környezet létrejöttét a gyors és állandó növekedés, gyors testépítés és intenzív, egész testre kiterjedő bedurrantás érdekében. A Methocel a ma létező egyetlen szállítórendszer, amely gyógyszerészeti intézet által biztosított tudományos háttérrel rendelkezik és bizonyítottan működik klinikai kísérletekben is. A BSN szabályozott technológiája most nyitotta meg a lehetőséget a NO előtt a határtalan izomnövelés és teljesítmény fokozás növelésére.

2CM (más néven Di-kreatin-malate): Erőteljes sejttágító hatóanyag. A Nitrix az egyetlen NO termék, amely amely tartalmazza az áttörő szabványozott sejtnövelő kreatin 2CM- t (más néven Di-kreatin-malate). A 2 CM a kreatin egy olyan előrehaladott formája, amely almasavhoz kötött (egy Kerb ciklusos közvetítő). Ez a különleges molekuláris kötés nagy jelentőségű az ATP termelésben és jelentősen fokozza az izomsejtben levő kreatin életképességét. A 2CM bőrfelszín alatti folyadékvisszatartás, puffadás vagy gyomorbántalom nélkül segíti elő a jelentős izomtömeg-növekedést. A 2 CM hozzáadásával a nitric oxid termékek teljesen új megvilágításba kerülnek. A Nitrix az első és egyetlen véráram gyorsító és izomsejt növelő szabályozott felszabadító mátrix amely összehasonlíthatatlan bedurrantást és izomtömeg növekedést idéz elő több módon.

A NO nélkülözhetetlen táplálást fenntartó rendszere! A Nitrix alapvető fenntartó rendszert tartalmaz, amely ellátja a testet bizonyos tápanyagokkal amelyekre szükség van a NO ér-és izom növelő tulajdonságainak hatékony kihasználásához.

1. tápanyag - Egy alapvető NO enzim
A Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD) egy olyan alapvető NO enzim, amelynek létfontosságú szerepe van a L-AAKG NO-ra történő kölcsönhatásában. Ezen enzim hozzáadása nélkül a NO kölcsönhatás az ideális szint alá csökken. Valójában ennek az enzimnek a hozzáadásával a NO termelés egy olyan szintet ér el, amelyre a test azelőtt soha sem jutott volna.
2. tápanyag - Egy kulcsfontosságú NO donor
A L-Citrulinne egy olyan aminosav, amely különösen hatásos NO donorként. Ennek a viszonylag ismeretlen aminosavnak egyedülálló szerepe van a test NO termelő folyamatában azáltal, hogy folyamatosan képes magát újratermelni a NO-ba. Ez az állandó újratermelődési folyamat elősegíti a kiterjedt és állandó NO szint meglétét a vérben.
3. tápanyag - Alapvető foszfátok precíz vegyülete
A Phosphoplexx a foszfátok egy olyan precíz vegyülete, amely döntő szerepet játszik a tápanyagok izomsejtekbe velő bekerülésében és tárolásában. Ezen foszfátok nélkül jelentősen korlátozott a testnek azon képessége, hogy növelje és tárolja a fehérje (aminosavak), glükóz (szénhidrátok), ATP, kreatin, oxigén és kálcium mennyiségét az izomban. A Phosphoflexx elősegíti ezen tápanyagok felvételét az izomba, amely különösen fontos a NO igazi lehetőségeinek eléréséhez.
4. tápanyag - Egy NOS fokozó
A folsav segít meghosszabbítani és megnyújtani a NO fél életét a vérben azáltal, hogy fokozza a nitric oxid szintézist.

 

Kiszerelés:

360 tabletta

 

Adagolás

A NITRIX napi ajánlott bevitele a sportoló testsúlyától függ:

 • 90 kilogrammos testsúly alatt: táplálék kiegészítőként napi 3X3 tabletta (minden nap). Mindig üres gyomorra vedd be, étkezés elött körülbelül 30-45 percel, vagy étkezés után 2 órával. A Nitrix teli gyomorra történő fogyasztása, csökkenti a hatását. Az első 3 tablettát reggel szedje be éhgyomorra, a második adagot ebéd előtt éhgyomorra, és a harmadikat vacsora előtt éhgyomorra.
 • 90 kilogrammos testsúly felett: napi 3X4 tabletta (minden nap) üres gyomorra.

 

Összetétel

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
További Összetevők    
L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (A-AKG) 3000 mg   
CRTS (szabályozott felszabadító technológia és fenntartó redszer) 1791 mg   
Methocel® (Micro-Polymer Cellulose Ethers of Hydrophilic Matrix Systems)    
Phosphoplexx (kálcium foszfát, di-potassium foszfát, szódium foszfát)    
CEM3 (Creatine Ethyl Ester Malate)    
L-Citrulline     
NAD     
Folsav 

 

  Nitrix BSN Gymbeam

 

Figyelmeztetés: 

A készítmény szedése előtt kérje ki orvosa véleményét amennyiben korábban orvosi kezelésre szorult a következő (de nem kizárólagos) esetekben: magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, szív, máj, vagy pajzsmirigy megbetegedés, cukorbetegség, pszichiátriai betegség, asztma, vészes vérszegénység, szorongás, depresszió, keringési zavarok, szabálytalan szívműködés, szélütés, prosztata megnagyobbodás által okozott vizeletürítési problémák, vagy ha terhes vagy szoptat. Csökkentse vagy hagyja abba a készítmény szedését, kiterjedt alvászavar, remegés, szédülés, idegesség, fejfájás vagy szívdobogás esetén. Kizárólag egészséges felnőtteknek ajánlott. 18 éves kor alatt nem használható.

A vásárlók véleményei

NITRIX 360 tabl - BSN

Összesített termék értékelés

93%
93%
Értékelési átlag 17 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

80.0000 %
0 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
0 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
nagyon jó az anyag nőttem 2cm-t bicepszeben 1 hónapaltt kcsit drága de megéri! 5x ráfordulsz akkor elég nagydarab emberke válhat belőled:D és erős is_:D legalábbis én úgyvettem észre magamon hogy erősebb is lettem:D na midnenkinek csak ajánlani tudom! szla. hajrá!:D

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény NITRIX 360 tabl - BSN

 1. 80%

  Jay

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  drága
  nagyon jó az anyag nőttem 2cm-t bicepszeben 1 hónapaltt kcsit drága de megéri! 5x ráfordulsz akkor elég nagydarab emberke válhat belőled:D és erős is_:D legalábbis én úgyvettem észre magamon hogy erősebb is lettem:D na midnenkinek csak ajánlani tudom! szla. hajrá!:D
 2. 80%

  Andras

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Kemeny
  Minden edzes elott hasznalom es angyon bedurrannak az izmaim! Teljesitmenyben is kb 20%al felmentem miota hasznalom!!!
 3. 80%

  Ocsike

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  jo
  Ocsemmel szedjuk mind a ketten es nagyon jo. Aki teheti probalja ki nem fogja megbanni.
 4. 100%

  Gergo

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Szuper
  Első sorban nem tudtam eldönteni mennyit szedjek belőle. Pont a határon voltam a 3x1; 3x2 közt így arra jutottam, hogy szedek belőle 2x1-et és 1x2-t. Amúgy is vékony bőrű vagyok, alig van rajtam zsír. cca 9% a testzsírom, tehát komolyan eresedem, de a nitrixel már én is térképpé lettem :D
  Mind e mellett hozott erőt, állóképességet, mindent amit kell.
 5. 100%

  Jeremi

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  keeeellll
  király cucc! aza potencia es a bedurranas:XD!
 6. 100%

  Kriszti

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Super
  Meg sosem hasznaltam edzes elotti stimulanst es ezert nem tudok velemenyt irni. De a teljesitmenyemen sokat dobott ez az izmaimon is :)
 7. 80%

  Pupák

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  nagyon bejött
  Nekem nagyon bejött a termék! Rettentő jól éreztem magam tőle, nagyon aktív lettem! Teljesen pozitívat tudok róla csak mondani!!!!
 8. 60%

  woodoo

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  figyelmeztetes
  5 tablettától már én is szédültem meg hányingerem volt kb. ugyan az a hatás mint a hot blood -nál ... jjja és akinek viszeres a lába az készüljön fel hogy véresre fogja tőle kaparni legalábbis nekem előjött a napi 3x3-4 tabitól úgy hogy két hét után már csak edzés előtt nyomok 4-et...
 9. 60%

  Szabolcs

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Semmi kulonos
  Ugyan olyan mint a tobbi edzes elotti stimulans... semmi extra szerintem.
 10. 80%

  Roller

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  nem jo
  Hát enm tudom de nekem nem jött be :S Rosszul lettem tőle :S szédelegtem jobbra-balra :S

Items 1 to 10 of 17 total

Oldal
Mutasd per page
Write Your Own Review
Véleményt ír:NITRIX 360 tabl - BSN
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

NITRIX 360 tabl - BSN

A kérdés leírása
Írj választ