Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Neoprén öv 25x110 cm kék

Neoprén öv 25x110 cm méretben (nem nyújtott állapotban). A derékrögzítő használata remekül formálja az alakot. Támogatja a zsírégetés folyamatát és megfelelő hőmérsékletet biztosít. Segíti a víz kiürülését a zsírsejtekből, így keskenyebb lesz a derekunk. Hűvös időben megóv bennünket a hidegtől, melegíti a hátunk alsó részét és az alhasi részt, így támogatja vesék és a húgyhólyag egészségét. Tépőzárral kapcsolódik. 

Hosszú távon nem elérhető

Neoprén öv, támogatja a zsírégetést és megóv a felfázástól

Neoprén deréköv 25x110 cm méretben (nem nyújtott állapotban). Segít az alakformálásban, és még a hidegtől, meghűléstől is megvéd bennünket. A neoprén fitnesz öv formálja a hasizmokat, használata által jelentősebb lesz a zsírégetés. Hűvös időben melegen tartja a húgyhólyagot és a veséket, megóv a felfázástól. A fogyás és a feszesebb bőr nagyon rövid időn belül szemmel láthatóvá válik. Az övet használhatjuk aerobikhoz, gimnasztikához, futáshoz vagy jogginghoz. Neoprénből készül, a tisztántartás érdekében elég átöblíteni tiszta, langyos vízben. Nem kinyújtott állapotban az öv hossza 100 cm, szélessége pedig 25 cm. Az öv nagyon elasztikus és kényelmes.

 

neoprén deréköv zsírégetéshez

 

A neoprén öv előnyei

  • gyorsan csökkenti a felesleges zsírréteg méretét
  • stabilan tartja a gerinc alsó részét
  • óvja a belső szerveket (főleg a veséket), elsősorban a sporttevékenységek során
  • megfelel nőknek és férfiaknak is, főleg az aktív életvitelt folytatóknak
  • tépőzáras kapcsolás
  • teljesen körbeszegett

 

Méretek

110 x 25 cm ± 0,5 cm

A vásárlók véleményei

Neoprén öv 25x110 cm kék

Write Your Own Review
Véleményt ír:Neoprén öv 25x110 cm kék
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Neoprén öv 25x110 cm kék

A kérdés leírása
Írj választ