Natural Almond Butter 170 g - Pure Superfoods

0%
0% (0)

A Natural Almond Butter egy természetes mandulavaj, amelynek magas a fehérje-, a rost- és telítetlen zsírtartalma. Pörkölt mandulát tartalmaz, amelyek nagyon egy nagyon finom ízű vajra vannak széttörve. Nem tartalmaz adalékanyagokat sem sót. Ez gluténmentes.

Hosszú távon nem elérhető

Natural Almond Butter - tiszta mandulavaj magas fehérjetartalommal

A Natural Almond Butter egy természetes mandulavaj magas fehérje-, rost- és telítetlen zsírtartalommal, különösen egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak nagyon fontosak, mivel a bevitt telített zsírsavak adagolása és a legalább részleges korlátozásuk a koleszterinszint normális szintjének fenntartásához vezet. Sőt, a termék fehérjét tartalmaz- alap makrotápanyagot, amely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.


A termék nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint amilyeneket például a többi ilyen típusú élelmiszer, amelyekben általában a hidrogénezett zsír is jelen van, a szavatossági idő megőrzésének és kiterjesztésének meghosszabbitására. A termék így mentes a káros transz zsíroktól. Nem tartalmaz sót sem.



 Natural mandulavaj

 

Natural Almond Butter és az előnyei

  • 100g-ban 21g fehérjét tartalmaz
  • alacsony cukor- és szénhidrát tartalom
  • teljesen természetes és gluténmentes
  • nem tartalmaz sót és semmilyen hozzáadott anyagot

 

Adagolás

Egy adag 2 leveseskanál (32 g).

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek100 g-ban
Energiaérték 2492 kJ / 595 kcal
Zsírok 49,9 g
   ebből telített 3,8 g
   ebből egyszeresen telítetlen  31,6 g
   ebből többszörösen telítetlen  12,3 g
Szénhidrátok 21,6 g
   ebből cukrok 4,3 g
Élelmi rost 12,5 g
Fehérjék 21,1 g
0 g
További Információ
Termék kategóriája Élelmiszerek
Főkategória Vajak
Egyéb kategóriák Fitness élelmiszer
Vásárlói vélemények Natural Almond Butter 170 g - Pure Superfoods
Write Your Own Review
Véleményt ír:Natural Almond Butter 170 g - Pure Superfoods
Te értékelésed
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ