Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

NaNo Vapor Performance Series 477g - MuscleTech

Gyártó: muscletech
Rating:
70 %

A NANO VAPOR® klinikai tanulmányok alapján volt kialakítva, amelyek bebizonyították, hogy minden adag növeli az izomtömeget, növeli az erőt, támogatja az oxidtermelést, és javítja a figyelmet. Ugyanígy azonnali energiaadagot ad. Ez olyan táplálék, mely teljesíti a táplálkozási követelményeket, az intenzív izomterhelésnél, főleg a sportolóknál.

Hosszú távú nem elérhető

NANO VAPOR - NO FOKOZÓ

Megújult az egyébként is bivalyerős NaNo vapor, élvezd!

Az erő támogatója!

Egy kísérlet során azok az alanyok, akik a kimerítő 16 elemes mellgyakorlatunk végeztével a NANO VAPOR® kulcsösszetevőjét, azaz a 8000 mg L-citrulin-mallátot vettek be, még további sorozatokat voltak képesek végrehajtani, amely ismétlések száma így akár 53%-al is megnövekedhetett.

Hosszan tartó fókusz és energia!

Először is kombináljunk 390 mg koffeint és 150 mg L-teanint! Ez a keverék a bevitelt követően a tesztalanyok mentális fókuszát akár 90 percig sikeresen fenntartotta. A koffeinről továbbá úgy tartják, hogy hatékonyan serkenti az energia felszabadulást intenzív edzések során.

A legjobb izompumpa érzés!

Ehhez az kell, hogy összekeverjünk 8000 mg L-citrulin-mallátot 200 mg quercetinnel. Klinikai tanulmányok szerint az L-citrulin jobban növeli a vérplazma szabad L-arginin szintjét, mint ha nagy dózisú L-arginint veszel be. A quercetin, pedig ahhoz kell, hogy azoknak a kulcsmolekuláknak a szintje emelkedjen meg, amelyek a nitrogén-oxid termeléséért felelnek. Mindemellett a quercetin képes csökkenteni bizonyos érszűkítő faktorok hatékonyságát is.

Serkenti az izomnövekedést!

Klinikailag javasolt 5000 mg dózisban tartalmaz kreatint.

Serkenti az izomerő növekedést és az izomépítő folyamatokat!

A klinikailag javasolt dózisú, 3200 mg βeta-alaninról azt feltételezik, hogy mind az erő- és izomnövelő folyamatokat serkenti egyaránt. Más edzés előtti kiegészítők sajnos ennek a kitűnő hatóanyagnak a rovására próbálnak spórolni, és csak kérdéses mennyiségben tartalmaznak βeta-alanint, ha tartalmaznak egyáltalán.

Hosszabb és keményebb edzések!

A NANO VAPOR® az első edzés előtti kiegészítő, amely 2500 mg betaint is tartalmaz. A betrainról azt feltételezik, hogy az izmok kitartóképességét hatékonyan képes fokozni. Más kiegészítők legtöbbje mégsem tartalmazza ezt

Kiszerelés:

477 g

Adagolás:

Ez egy rendkívül erős termék. Kérjük, olvassa el a teljes utasítást fogyasztás előtt, és kövesse a tolerancia ellenőrzési utasítást. Ellenőrízze a toleranciáját, először összekeverünk 1 adag (1 adagolókanál) 120 ml hideg vízzel és fogyassza edzés előttt 30 perccel. Ezután növeljük a dózist, 2 majd 3 adagot  összekeverünk 240-355ml hideg vizzel, edzés előtt fogyasztjuk. Ne lépje túl a 3 adagot (3 adagolókanál) 24 órán belül. Alkalmazása során a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele fontos.

 

Tápértékek táblázata:

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Szénhidrát     
Cukor 0 g   
További Összetevők    
Kalória 45 kcal   
Szénhidrát 3 g   
C-vitamin 67 mg   
B6-vitamin 0,39 mg   
B12-vitamin 1,2 mcg   
Kalcium 120 mg   
L-Citrulline 2667 mg   
Beta-Alanine 1067 mg   
Quercetin 67 mg   
Yohimbine 37,5 mg   
Creatine 1667 mg   
Taurine 1500 mg   
L-Asparagine 1000 mg   
Koffein 130 mg   
L-Theanine 50 mg   
Betaine 833 mg   
 

Egyéb összetevők:

glükóz polimerek, természetes és mesterséges aromák, kalcium-karbonát, aceszulfám-kálium, szukralóz, FD & C Red No. 40 Lake, FD & C Red No. 40.
 

Figyelmeztetés:

A vásárlók véleményei

NaNo Vapor Performance Series 477g - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:NaNo Vapor Performance Series 477g - MuscleTech
A Te értékelésed
Product detail
Category Teljesítményfokozók
A vásárlók kérdései

NaNo Vapor Performance Series 477g - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ