Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition

0%
0% (0)

A MyoMax Gain egy komplett és azonnali táplálék az izmoknak. A terméknek magas a fehérjetartalma, 52g-ot tartalmaz minden adag.

Hosszú távon nem elérhető

MYOMAX™ GAIN - MAGAS FEHÉRJE-TARTALMÚ IZOMTÖMEG-NÖVELŐ EXTRÁKKAL

 

A MyoMax Gain hozzájárulhat a táplálkozási és edzésrendszered sikeréhez, ha a maximális izomtömeg-növelés a cél! A formula olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akik a nagyobb izomtömegüknek vagy a fokozottabb aktivitásuknak köszönhetően több tápanyagot igényelnek. A fehérje-tartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumból tejsavófehérje izolátumból tevődik össze, amelyek mind gazdagok fehérje-mikrofrakciókban. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva a MyoMax Gain hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani.

 

A MyoMax Gain több hozzáadott hatóanyaggal is ki van egészítve, amelyek közül a legfontosabb a kreatin. A kreatin legalább napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* Az adenozin trifoszfát (ATP) egy adenin és egy ribóz molekulából, valamint három foszfát-csoportból áll, és a sejten belüli energiaszállító molekulának tekinthető. Az ATP szállítja a kémiai energiát a sejteken belül az anyagcseréhez. Ribózt szintén raktunk a formulába. Mivel anitrogén-oxid (NO) egyetlen és a kreatin egyik fontos előanyagáról van szó, az arginin-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testéíptők körében. A taurin népszerű összetevő energiaitalokban, és az ilyenfajta tömegnövelőkben.

 

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

 

Kiszerelés

1635 g – 12 vagy 18 adag


Ízek

dupla holland csokoládé, francia vanília


Használati utasítás

1 adag MyoMax Gain italpor 500ml vízben, tejben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztandó edzést követően fél órával. Testtömegtől és energiaigénytől függően választható a nagyobb (135g), illetve a kisebb (92g) adagolás. 


Összetevők

Összetétel adagonként
Energia 1386 kJ
  330 kcal
Fehérje 35 g
Szénhidrát 40 g
Zsír 3 g
Koleszterin 30 mg
Nátrium 65 mg
Kálium 300 mg
Kreatin monohidtrát 2725 mg
Taurin 545 mg
Ribóz 2,2 g
Arginin 2 g
Taurin 1 g
 
Vitaminok
A vitamin 263 µg
B12 vitamin 2 µg
D vitamin 3 µg
Folsav 135 µg
B2 vitamin 0,6 mg
B1 vitamin 0,5 mg
B5 vitamin 3 mg
C vitamin 20 mg
E vitamin 6,52 mg
B6 vitamin 0,67 mg
Niacin 6,67 mg
Biotin 0,1 mg
 
Ásványi anyagok
Cink 5 mg
Magnézium 80 mg
Foszfor 165 mg
Kalcium 170 mg
Vas 1 mg 


Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérje, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ