Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition

A MyoMax Gain egy komplett és azonnali táplálék az izmoknak. A terméknek magas a fehérjetartalma, 52g-ot tartalmaz minden adag.

MYOMAX™ GAIN - MAGAS FEHÉRJE-TARTALMÚ IZOMTÖMEG-NÖVELŐ EXTRÁKKAL

 

A MyoMax Gain hozzájárulhat a táplálkozási és edzésrendszered sikeréhez, ha a maximális izomtömeg-növelés a cél! A formula olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akik a nagyobb izomtömegüknek vagy a fokozottabb aktivitásuknak köszönhetően több tápanyagot igényelnek. A fehérje-tartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumból tejsavófehérje izolátumból tevődik össze, amelyek mind gazdagok fehérje-mikrofrakciókban. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva a MyoMax Gain hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani.

 

A MyoMax Gain több hozzáadott hatóanyaggal is ki van egészítve, amelyek közül a legfontosabb a kreatin. A kreatin legalább napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* Az adenozin trifoszfát (ATP) egy adenin és egy ribóz molekulából, valamint három foszfát-csoportból áll, és a sejten belüli energiaszállító molekulának tekinthető. Az ATP szállítja a kémiai energiát a sejteken belül az anyagcseréhez. Ribózt szintén raktunk a formulába. Mivel anitrogén-oxid (NO) egyetlen és a kreatin egyik fontos előanyagáról van szó, az arginin-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és a testéíptők körében. A taurin népszerű összetevő energiaitalokban, és az ilyenfajta tömegnövelőkben.

 

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

 

Kiszerelés

1635 g – 12 vagy 18 adag


Ízek

dupla holland csokoládé, francia vanília


Használati utasítás

1 adag MyoMax Gain italpor 500ml vízben, tejben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztandó edzést követően fél órával. Testtömegtől és energiaigénytől függően választható a nagyobb (135g), illetve a kisebb (92g) adagolás. 


Összetevők

Összetétel adagonként
Energia1386 kJ
 330 kcal
Fehérje35 g
Szénhidrát40 g
Zsír3 g
Koleszterin30 mg
Nátrium65 mg
Kálium300 mg
Kreatin monohidtrát2725 mg
Taurin545 mg
Ribóz2,2 g
Arginin2 g
Taurin1 g
 
Vitaminok
A vitamin263 µg
B12 vitamin2 µg
D vitamin3 µg
Folsav135 µg
B2 vitamin0,6 mg
B1 vitamin0,5 mg
B5 vitamin3 mg
C vitamin20 mg
E vitamin6,52 mg
B6 vitamin0,67 mg
Niacin6,67 mg
Biotin0,1 mg
 
Ásványi anyagok
Cink5 mg
Magnézium80 mg
Foszfor165 mg
Kalcium170 mg
Vas1 mg 


Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérje, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

A vásárlók véleményei

Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Az allergének az összetételben vannak feltüntetve vastagon szedett betűkkel.
Nyomokban glutént, tojást, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Myo Max Gain tömegnövelő 1635 g - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ