Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Myo Max Scitec Nutrition

A MyoMax egy izomtömeg anabolizer, ami növeli az intenzitást és a teljesítményt. A szervezetnek egy adagban 40 g tejsavófehérjét nyújt (koncentrátum és izolátum), 9g aminosavat, 12 g BCAA-t és 7,5 g kreatin-monohidrátot. Ez egy kiváló anabolikus formula az izmok növelésére.

Hosszú távon nem elérhető

MyoMax: anabolikus formula az izomnövelésre

A MyoMax egy komplex, anabolikus izomtömeg- és magas intenzitású fizikai teljesítményfokozó. Az „anabolikus” a fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. A MyoMax 40 gramm magas minőségű hidegen-előállított tejsavófehérje koncentrátumot és kereszt-mikroszűrt tejsavófehérje izolátumot tartalmaz, amelyek mind gazdagok fehérje-mikrofrakciókban. 

Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva a MyoMax hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. 

 

Myo Max fehérje
 

A MyoMax 7.5 grammot tartalmaz a legtöbbet kutatott és leginkább bizonyított kreatin-formából. A kreatin legalább napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés (tehát egy fél adag MyoMax is elegendő ennek a pozitív hatásnak az eléréséhez).* 

Formulánkat extra 10,000 mg szabad aminosavval is kiegészítettük, így összesen 50 gramm aminosav-forrás szolgál táplálékul az izmaidnak. A MyoMax összesen több mint 12 gramm elágazó láncú aminosavat (BCAA: leucin, izoleucin, valin), és 12 gramm glutamint tartalmaz, ami egy rendkívül nagy arányban előforduló aminosav az emberi testben. Ha ez nem lenne elég, ribózt is adtunk hozzá (ami az egyik komponense a nukleinsavaknak, nukleotideknek, mint például az adenozin trifoszfátnak (ATP) és más, az anyagcsere szempontjából kritikus jelentőségű, anyagoknak), valamint arginint (egy nitrogén-oxid (NO) előanyagot), és taurint is.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.Adagolás

1 adag MyoMax italpor 700 ml folyadékban feloldva fogyasztandó, közvetlenül edzés után, vagy felkelést követően.

 

 

Összetevők

Tejsavófehérje keverék (tejsavófehérje koncentrátum és izolátum, amely tartalmaz laktoglobulint, laktoferrint, laktalbumint és immunglobulin fehérje frakciókat); dextróz, maltodextrin, kreatin-monohidrát, L-glutamin, D-ribóz, L-arginin, L-leucin, taurin, magnézium hidrogén-foszfát, L-izoleucin, L-valin, természetes és mesterséges aromák, dikálium hidrogén-foszfát, édesítőszer, kálium dihidrogén-foszfát.
 
Csokoládé: kakaópor (10-12%), természetes és mesterséges aroma (keserûcsokoládé), édesítőszer (aszpartám*)
Vanília: joghurtpor, természetes és mesterséges aroma (tejszínes vanília), édesítőszerek (aszpartám*, aceszulfám-K)
Málnakrém: étkezési sav (citromsav), természetes és mesterséges aromák (málna, túró), édesítőszer (aszpartám*), színezék (ponceau**)

*Fenilalanin forrást tartalmaz.
**A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (132 g)
Zsírok 5 g
Szénhidrátok 58 g
Fehérjék 40 g
Kreatin monohidrát 7500 mg
Ribóz 2200 mg
BCAA 12000 mg
Glutamin 12000 mg
Arginin 3000 mg
Taurin 1000 mg
Aminogén 100 mg
Z-Max 1500 mg

 

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
 Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!
A vásárlók véleményei

Myo Max Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Myo Max Scitec Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Myo Max Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ