Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mutant Amino aminosav - PVL

Gyártó: PVL

A Mutant Amino egy esszenciális aminosav komplex és szabad formájú BCAA, aminek köszönhetően közvetlenül az izmokba kerül azonnali felhasználáshoz. Magas minőségű hidrolizált tejsavófehérje izolátumból áll és minden adag több, mint 200 mg kiváló minőségű aminosavat tartalmaz, amely segít az izomtömegépítésnél, az izmok regenerálásánál és megtartja a pozitív nitrogén egyensúlyt. 

Hosszú távon nem elérhető

Mutant Amino - szabad formájú aminosav, melyek közvetlenül az izmokba vándorolnak, elősegítik a regenerációt és az izomtömeg növelést

A Mutant Amino egy extra magas minőségű aminosav formula, a legmagasabb biológiai értékű forrásokból, a legtisztább hidrolizált tejsavó fehérje izolátum és szabad aminosavak keveréke, kiemelten magas BCAA tartalommal! Az aminosavak a test építőkockái, amelyek elengedhetetlenek a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához és az izomfehérje színtéziséhez. Az aminosav kiegészítés segít az izomzatot alkotó fehérjék megóvásában, a katabolikus folyamatok megakadályozásában és az anabolizmus megindításában, az intenzív edzés utáni regenerációban. A Mutant Amino gyorsabban és hatékonyabban dolgozik, mint bármely más aminosav formula a piacon, adagonként 2000mg esszenciális és nem esszenciális aminosav tartalma révén azonnali izomfehérjeszíntézist generál. Ha a célod, hogy sziklakemény izmokkal borítsd be a tested, akkor a Mutant Amino az a formula amire céljaid eléréshez szükséged van!

  mutant amino

 

Mutant Amino és előnyei

  • aminosav komplex és BCAA
  • kiváló minőségű hidrolizált tejsavó izolátumból készült
  • minden adag 2000 mg kiváló minőségű szabad aminosavat tartalmaz
  • fenntartja a pozitív nitrogén egyensúlyt
  • elősegíti az izomtömeg regenerációját
  • gyorsítja az izomtömeg növelést
  mutant amino
 

Adagolás

Fogyassz 1 adagot (2 tabletta) étkezések előtt és a következő adagot az edzés előtt és után. Bő folyadékkal fogyaszd.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek2 kapszula
Kalória 33 kJ / 8 kcal
Fehérje 2 g
Szénhidrát 0 g
Zsír 0,1 g
Rost 0 g
Nátrium 5 mg
Mutant Amino Blend
Free Form, Di, Tri & Oligo Peptide Amino Acids, BCAAs & Essential Amino Acids From Partially Hydrolyzed Whey Protein Concentrate (Milk), Taurine, L-Aspartic Acid, L-Arginine, L-Leucine
Aminosavak
L-alanin 40 mg
L-arginin 160 mg
L-aszparaginsav 490 mg
L-cisztin 20 mg
L-glutamin és L-glutaminsav 130 mg
L-glicin 15 mg
L-hisztidin 20 mg
L-izoleucin 50 mg
L-leucin 150 mg
L-liszin 60 mg
L-metionin 20 mg
L-fenilalanin 20 mg
L-prolin 45 mg
L-szerin 40 mg
L-treonin 50 mg
L-triptofán 20 mg
L-tirozín 30 mg
L-valin 50 mg

 

Egyéb összetevők

Mikrokristályos cellulóz, sztearinsav Acid, szilícium-dioxid, Soybeam Olaj és por, Coating ( Hidroxipropil Metilcellulóz , Talk, közepes láncú trigliceridek, riboflavin, titán-dioxid, inulin)


Figyelmeztetés

Allergén információ: Tejet és szóját tartalmaz. Olyan helyen gyártva, ahol búzát, árpát, zabot, glükozamint, tojást, halat, diót, mogyorót, szezámmagot és szulfitokat dolgoznak fel. 

A vásárlók véleményei

Mutant Amino aminosav - PVL

Write Your Own Review
Véleményt ír:Mutant Amino aminosav - PVL
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Mutant Amino aminosav - PVL

A kérdés leírása
Írj választ