Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Men´s Support 120 kaps - All Nutrition

Gyártó: All Nutrition

A Men´s Support egy olyan termék, melyet a fizikailag aktív férfiaknak ajánlunk, mivel támogatja az egészséget és a vitalitást. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint például a D-aszparaginsav, görögszéna extraktum vagy a maca extraktum. Ezeknek a természetes összetevőknek köszönhetően pótolja az energiát, erősíti az anabolizmust, az edzés során növeli az állóképességet és javítja a koncentrációs képességet.

Hosszú távon nem elérhető

Men´s Support a fizikailag aktív férfiaknak az egészség és a vitalitás támogatására

A Men´s Support terméket fizikailag aktív férfiaknak ajánljuk, mivel támogatja a test egészséges állapotát. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a D-aszparaginsav (2600 mg), görögszéna extraktum 100 mg) vagy a maca extraktum (100 mg). 


Men´s Support all nutrition

 

  • A D-aszparaginsav természetes állapotában megtalálható az emberi szervezetben, az idegrendszerrel és a hormonális rendszerrel van szoros összeköttetésben.
  • A Maca javítja a vitalitást, pótolja az energiát és a terméknek köszönhetően segít abban, hogy a test lassabban fáradjon.
  • A görögszéna aktívan stimulálja az inzulin felszabadulását, közvetve aktiválja a fehérjék szintézisét és a cukor behatolását a szervezet sejtjeibe, beleértve az izmokat is. Segít az izomsejtekben a glikogén szintézisének növekedésében

 

A Men´s Support előnyei

  • támogatja a szervezet egészséges állapotát az aktív férfiaknál
  • természetes összetevőket tartalmaz
  • pótolja az energiát
  • támogatja az anabolizmust
  • támogatja a kitartást edzés közben
  • javítja a közérzetet és a koncentrációt

 

Összetétel

D-aszparaginsav (DAA). kapszula (zselatin, színezék: titán-dioxid). maca gyökér extraktum Lepidiummeyeni, görögszéna mag extraktum Trigonellafoenum-gracum, csomósodást gátló anyag: magnézium zsírsavak sói, cink (cink-citrát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), króm (króm-pikolinát), D-vitamin (kolekalciferol).

 

Adagolás

Fogyasszon 2 kapszulát naponta 2x, vagy este 4 kapszulát, majd igyon elegendő mennyiségű vizet.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (4 kapszula)
D-aszparaginsav (DAA) 2600 mg
EMaca extraktum 100 mg
Görögszéna extraktum 100 mg
Cink 2,16 mg
B6 Vitamin 2 mg
Króm 20 μg
D Vitamin 4,4 μg

 

Figyelmeztetés

A Men´s Support egészséges felnőtteknek ajánlott termék. Ne lépje túl a megadott napi adag mennyiségét. Ne fogyassza, ha érzékeny az összetevők valamelyikére. Ez a termék nem ajánlott várandós, és szoptató nőknek. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja gyermekektől elzárva, hideg, száraz helyen. 

A vásárlók véleményei

Men´s Support 120 kaps - All Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Men´s Support 120 kaps - All Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Men´s Support 120 kaps - All Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ