Memory & Focus Pack - GymBeam

0%
0% (0)
Gyártó: GymBeam

A Memory & Focus Pack egy gondosan összeválogatott karácsonyi csomag különleges áron mindazok számára, akik törődnek a memória, a koncentráció vagy a szellemi teljesítmény ápolásával. Agyserkentőket és adaptogéneket tartalmazó termékek vannak bennek, amelyeket a menedzserek, orvosok, diákok, sportolók, valamint mindenki más is értékelni fog, akinek a napi munkája során a koncentrációja és mentális teljesítménye rendkívül igénybe van véve.

Raktáron
9890 Ft

Memory & Focus Pack - egy csomag mindenkinek, aki törődik a memória, a koncentráció vagy a szellemi teljesítmény ápolásával

A Memory & Focus Pack egy gondosan megtervezett termékcsomag kedvezményes áron, amely karácsonyi ajándékként biztosan örömet okoz szeretteidnek. Mindenkinek tetszeni fog, aki törődik a memória, a koncentráció és a szellemi teljesítmény ápolásával. Agyserkentőket és adaptogéneket tartalmazó termékek vannak benne, amelyeket a menedzserek, orvosok, diákok, sportolók és bárki más is értékelni fog, akinek a napi munkája során nagy szükség van a koncentrációra és a szellemi teljesítményre.

 

Először is, a csomag tartalmaz FueBrain kapszulát, amely 14 hatékony vegyületet tartalmaz, köztük olyan agyserkentőket, amelyek általában a kognitív funkciókkal, például a memóriával, a gondolkodással és a koncentrációval kapcsolatosak. Emellett adaptogének is vannak a formulában, azaz olyan anyagok, amelyek általában a szervezet védekezőképességével kapcsolatosak. Így a feszült helyzetekben segíthetnek megőrizni a nyugalmat. A következő a B6- és a B12-vitamin, amelyek a fáradtság és a kimerültség csökkentésében vesznek részt. Tartalmaz BIO Sencha zöld teát is, mely ökológiai termelésű. Jótékony hatásainak köszönhetően garantáltan ad egy löketet a szervezetnek bármilyen kihívás előtt. Így ideális minden nap indításához, például kávé helyett.

 

A Memory & Focus Pack tartalmaz még EPA és DHA tartalmú omega 3-6-9 zsírsavakat is. Ezeket a szervezetünk nem tudja saját maga előállítani, és hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez.

 

Végül meg kell említenünk a Ginkgo Biloba + Magnéziumot, amely praktikus kapszula formájában kapható. A Ginkgo Biloba gazdag flavon glikozidokban és terpén laktonokban. Ez hatással van a kognitív képességekre, beleértve a memóriát, a tanulási képességet, a gondolkodást, az észlelést és a döntéshozatali képességet. A termék magnéziummal is dúsított, amelyről ismert, hogy számos hatást gyakorol a szervezetre. Ha már a koncentrációról beszélünk, érdemes megemlíteni a fáradtság és a kimerültség csökkentésére gyakorolt hatását is, miközben segíti az idegrendszer és a psziché megfelelő működését.

 

A Memory & Focus Pack ideális választás mindenkinek, aki a legjobban szeretne gondoskodni szellemi teljesítményéről, legyen szó munkáról, tanulásról vagy bármilyen más olyan munkakörről, amelyhez megfelelő koncentrációra van szükség.

 

A Memory & Focus Pack előnyei

 • termékek mindazok számára, akik szellemi teljesítményükről a lehető legjobban szeretnének gondoskodni
 • tartalmaz FueBrain-t, amelyben 14 hatóanyag van, többek közt adaptogének és nootropikumok
 • A BIO Zöld Tea - Sencha garantáltan energizálja a szervezetet
 • az EPA és DHA tartalmú Omega 3-6-9 zsírsavak hozzájárulnak a megfelelő szívműködéshez
 • A Ginkgo Biloba hatással van a kognitív funkciókra, például a memóriára, a tanulásra, a gondolkodásra és az észlelésre
 • a magnézium csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot
 • a válogatott termékeket mindenki értékelni fogja, aki a szellemi teljesítményét szeretné támogatni

 

A Memory & Focus Pack tartalma

 1. FueBrain - GymBeam - 60 kapszula, amely agyserkentőket és adaptogéneket tartalmaz az agy és a mentális funkciók élesítésére
 2. BIO zöld tea - Sencha - VanaVita - 50 g szárított tealevél, amely képes energiával feltölteni a szervezetet
 3. Omega 3-6-9 - GymBeam - 60 EPA-t és DHA-t tartalmazó kapszula, amely hozzájárul a megfelelő szívműködéshez
 4. Ginkgo Biloba + magnézium - GymBeam - 90 kapszula, amely a kognitív funkciók ápolásához kapcsolódó anyagokat tartalmaz, magnéziummal dúsítva, amely enyhíti a fáradtságot és kimerültséget
További Információ
EAN 8586024620254
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Bruttó súly 0.45 Kg
Készült EU
Termék kategóriája Különleges táplálkozási célok
Főkategória Ajándékcsomagok
Egyéb kategóriák Ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Memory & Focus Pack - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Memory & Focus Pack - GymBeam
Te értékelésed
Csomagolás (g) Ár Speciális ár Raktáron
csomag 11890 Ft 9890 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Egyes termékek összetevői
Egyes termékek összetevői
Az egyes termékek összetevőit jó lenne látni részletesen. A magnézium magnézium oxidot tartalmaz?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Egyes termékek összetevői
Válasz:
Kedves Viktória!

Az egyes termékek összetevőit meg tudja tekinteni a weboldalon az adott termékek oldalán fellelhető hosszú leírásban. Továbbá a Ginkgo Biloba + Magnézium - GymBeam termék magnézium-oxidot tartalmaz.
Hasznos ez a kérdés?