Rival Cotton Jogger Black melegítőnadrág – Under Armour

0%
0% (0)
Gyártó: Under Armour

A Rival Cotton Jogger melegítőnadrág eredeti ColdGear anyagból készül – ez egy kétrétegű anyag, melyben a test hője kering, és ennek köszönhetően tovább megőrzi a melegét. Ellenálló, légáteresztő, és nagyon kellemes nadrág, ráadásul a Moisture Transport Systém biztosítja a nedvesség elvezetését a test felszínéről. Imádni fogod a lezser szabását, és az elasztikus csípőrészt, mely megköthető, ezzel szabályozva a bőségét.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 18190 Ft

A Rival Cotton Jogger melegítőnadrág ColdGear anyagból készül, mely melegen tart, biztosítja a maximális kényelmet, és tökéletesen elvezeti a nedvességet a test felszínéről

A Rival Cotton Jogger melegítőnadrág egy férfinadrág, mely az eredeti ColdGear anyagból készül – ez egy kétrétegű anyag, mely között a test melege kering, ezzel tovább megőrizve a test hőmérsékletét. A nadrág ellenálló, légáteresztő, és nagyon kellemes az anyaga, mivel nagy százalékban gyapjúból áll, ami még a -15 °C-os hőmérsékletben is melegen tart. A Moisture Transport Systém biztosítja a maximális kényelmet és a nedvesség tökéletes felszívódását a test felszínéről. Imádni fogod a lezser (loose) szabását és az elasztikus csípőrészt, mely madzag segítségével szabályozható.


Milyen méretet válassz?

MéretSMLXLXXL
Csípőméret (cm) 86-90 94-98  102-107   112-117   122-127 
US méret  28-29   30-32  34-36 38-40 42-44
További Információ
EAN 888728381393
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Főkategória Melegítők

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Rival Cotton Jogger Black melegítőnadrág – Under Armour
Write Your Own Review
Véleményt ír:Rival Cotton Jogger Black melegítőnadrág – Under Armour
Your Rating
Méret Price Speciális ár Raktáron
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ