Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Melatonin 90 tab - Scitec Nutrition

A melatonin egy természetes hormon, amely szabályozza az alvást, csökkenti az elalváshoz szükséges időt és a fáradtság érzetét egy hosszú utazás után. A termelését megakadályozhatja a természetes vagy a mesterséges világítás, de a stressz is, ezért szükséges az utánpótlása.

Hosszú távon nem elérhető

Melatonin - szabályozza az alvás ritmusát, csökkenti az elalváshoz szükséges időt és javítja az alvás minőségét

A melatonin a szervezet számára nem idegen anyag, hiszen az alvás ritmus szabályozóként működik. Azokat az enzimeket, melyek szerepet játszanak a melatonin termelésében, a fény és a fényhiány váltakozása aktivizálja. Eszerint a melatonin, este/éjjel választódik ki. A melatonin csökkenti az elalváshoz szükséges időt és a fáradtság érzetét egy hosszú utazás után. A jótékony hatás már 1 mg melatonin fogyasztása után érzékelhető, amit közvetlenül alvás előtt kell bevenni. Az utazásból fakadó fáradtságnál legalább 0,5 g fogyasztása szükséges közvetlen alvás előtt.

 

Melatonin

 

Melatonin és előnyei

  • gyorsítja az elalvást
  • enyhíti a fáradtságot
  • hozzájárul a minőségi alváshoz
  • szabályozza az alvás ritmusát

 

Összetevők

töltőanyagok (kalcium-hidrogén-foszfát, cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz), melatonin, csomósodástgátló szerek (zsírsavak magnézium sói).

 

Adagolás

Az időzóna változása esetében fogyassz 1 tablettát alvás előtt az út első napján és a többi néhány napban az érkezés után. Alvászavar esetén fogyassz 1 tablettát közvetlenül alvás előtt.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (1 tab)
Melatonin 0,95 mg

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen 25°C-ig, közvetlen napfénytől és fagytól óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen tárolás során keletkezett károkért. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

A vásárlók véleményei

Melatonin 90 tab - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Melatonin 90 tab - Scitec Nutrition
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Melatonin 90 tab - Scitec Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ