Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MASS CORE 7000 g - Fitness Authority

Rating:
93 %

A Mass Core a Fitness Authority-tól az egyik legjob termék a fehérje-szénhidrát kategóriából, amelyre a testnek szüksége van, főleg az intenzív fizikai gyakorlatok után.

Hosszú távon nem elérhető

MASS CORE

A MassCore Ÿ egy újgenerációs fehérje-szénhidrát koktélpor, sportolók számára.
A MassCore Ÿ többkomponensű, komplex étrendkiegészítő amely minden szükséges összetevőt biztosít a gyors izomtömegnövekedést biztosító erőedzésekhez. 


A MassCore Ÿ minden adagja 40 g teljes értékű fehérjét tartalmaz, tejsavóhidrolizátumból(PeptoProŸ) és kazeinből származó di- és tripeptidekkel, szabad aminosavakkal. Adagonként 136g szénhidrát (egyszerű és összetett, Vitargo Ÿ) szolgáltat energiát az izmok számára, és előzi meg az izmok lebomlását a fehérjefelhasználódás megelőzésével.

 

Mi a PeptoPro Ÿ?A PeptoProŸ enzimatikus eljárással lett előállítva, így tökéletesen felszívódó apró aminosav részecskéket, aminosav peptideket tartalmaz. A klinikai tanulmányok szerint a PeptoProŸ

javítja a fizikai teljesítményt és ellenállóképességet

felgyorsítja az edzést követő regenerálódást
fokozza az edzés alatti és azt követő izomfehérje szintézist
PeptoPro Ÿ - maximális fehérjehasznosulás hatalmas leucin tartalommal

A leucin egy aminosav, amely az izomfehérjeszintézis zökkenőmentes folyamatához nélkülözhetetlen. A PeptoPro Ÿ a leucin egyik legjobb forrása. A PeptoProŸ-ban található leucin minden grammja háromszor hatékonyabban szívódik fel, mint a hagyományos BCAA-ban jelen lévő. Ennek az az oka, hogy a BCAA elsősorban szabad aminosavakat tartalmaz, ám a PeptoPro Ÿ di-és tri-peptidek formájában biztosítja azokat, ami bizonyítottan 2-3 szor hatékonyabb.

A PeptoPro Ÿ már 30 perccel alkalmazás után, az anabolikus ablaknak nevezett optimális izomépítő fázisban táplálja az izmokat!

 

Kiszerelés:

7000 g

 

Adagolás:

Fogyassz napi 2-3 adagot elosztva:reggel,edzés után,este.Pihenő napokon két étkezés között egy adag.

Egy adagot keverj el 350-400 ml zsírszegény tejben vagy vízben.

 

Általános tápérték/adag:

Összetétele 100g / 200g:

Energiatartalom 1596 kJ = 376 kcal / 3177 kJ = 749 kcal
Fehérje 20 g / g 40
Szénhidrát 68 g / 136 g
beleértve a cukrokat, 10 g / g 20
Zsír 2,5 g / g 5
beleértve a telített zsírsavak 1,6 g / 3,2 g
Błonik 1 g / 2 g
Nátrium 0,1 g / 0,2 g

 

Összetevők:

szénhidrát komplex [maltodextrin, glükóz, kukorica keményítő (Vitargo Ÿ)], fehérje-komplex [tejprotein-koncentrátum, savófehérje koncentrátum (Carbelac Ÿ), író, tejsavófehérje-izolátum (Isolac Ÿ), tejsavó fehérje hidrolizátum, hidrolizált savófehérje izolátum (Optipep ™), hidrolizált kazein (PeptoPro Ÿ)], kakaó 1. , sűrítő (xantán gumi), aromák, színek (E150c 1,2,3 , a béta-karotin 4,5,6 , cékla koncentrátum por 7. )

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet.

A vásárlók véleményei

MASS CORE 7000 g - Fitness Authority

Összesített termék értékelés

93%
93%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény MASS CORE 7000 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:MASS CORE 7000 g - Fitness Authority
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

MASS CORE 7000 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ