Mass 20 izomtömegnövelő - Scitec Nutrition

Rating:
60 % of 100
60% (1)

A MASS 20 egy izomtömegnövelő az erő- és izomtömegnövelésre, kreatinnal dúsítva. A gyors és lassú felszívódású szénhidrátok kiegyensúlyozott kombinációja jellemzi.

Hosszú távon nem elérhető

MASS 20 - magas fehérje-tartalmú izomtömeg-növelő

A MASS 20 egy alacsony zsírtartalmú formula, sok fehérjével. Fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növeléséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.* A termék szénhidrát-energiát is biztosít, amire a magas intenzitású edzések részben támaszkodhatnak. A MASS 20 tejsavó-fehérjét tartalmaz, az egyik legjobb testépítő fehérje-típust. Ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumunk laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérje-mikrofrakciókat tartalmaz. 

A tejből származó tejsavó-fehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni.

A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója. A MASS 20 extra hozzáadott kreatint tartalmaz. 

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

 

gainer mass 20 scitec

 

Használati utasítás

1 adag Mass 20 italpor 300 ml vízben, gyümölcslében vagy tejben feloldva fogyasztandó. Testtömegtől és energiaigénytől függően naponta többször, a kívánt hatás elérése érdekében edzés előtt.


Összetevők

Dextróz, ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum, amely tartalmaz laktoglobulint, laktoferrint, laktalbumint és immunglobulin fehérje frakciókat, maltodextrin, kreatin- monohidrát, természetes és mesterséges aroma, sűrítőanyag (xantán gumi), édesítőszer (aszpartám*).

*Fenilalanin forrást tartalmaz.


Egyéb összetevők

Vanília: természetes és mesterséges aroma (vanília).
Csokoládé: kakaópor (10-12%), természetes és mesterséges aroma (csokoládé).
Eper: természetes és mesterséges aroma (eper), színezék (céklapor), étkezési sav (citromsav).

 

Tápértékek tábázata

Tápértékek1 mérőkanál (50 g)
Kalória 185 kcal
Kalória zsírból 6 kcal
Zsírok össesen 0,7 g
Nátrium 122 mg
Kálium 33 mg
Fehérjék 10 g
Szénhidrát 35 g
Cukrok 33 g
Rostok 0 g
Kreatin monohidrát 500 mg
Aminosavak
L-Alanin 369 mg
L-Arginin 281 mg
L-Aszparaginsav 736 mg
L-Cisztein 232 mg
L-Glutamin 2808 mg
Glicin 231 mg
L-Hisztidin 203 mg
L-Izoleucin 544 mg
L-Leucin 895 mg
L-Lizin 569 mg
L-Metionin 194 mg
L-Fenilalanin 453 mg
L-Prolin 986 mg
L-Szerin 584 mg
L-Treonin 522 mg
L-Triptofan 132 mg
L-Tyrozine 326 mg
L-Valin 557 mg

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!


Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Mass 20 izomtömegnövelő - Scitec Nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Mass 20 izomtömegnövelő - Scitec Nutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ