Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mag Plus B vitamin 90 tab - Fitness Authority

A Mag Plus B vitamin egy táplálékkiegészítő, amely káliummal, magnéziummal és B6 vitaminnal pótolja a napi táplálékbevitelt. Ennek köszönhetően gondoskodik az idegrendszer- és az immunrendszer helyes működéséről, gyorsítja az anyagcserét, pótolja az elektroliteket, amelyeket a test az edzés során elveszít.  

Hosszú távon nem elérhető

A Mag plus B vitamin pótolja a napi magnézium-, kálium- és B6 vitamin adagot

A Mag plus B pótolja a napi magnézium-, kálium- és B6 vitamin adagot. A magnézium és kálium két alap sejten belüli kation, amelyek fontos feladatot látnak el a testünkben. A napi magnézium szükségletünk 5mg egy kilógramnyi testsúlyra. A gyerekek, az idősebb emberek és azok, akiknek magasabb a fizikai- és lelki aktivitásuk, még nagyobb a szükségletük. A Mag plus B-ben a magnézium biztosítja az idegrendszer és izomrendszer helyes működését és megtartja az elektrolitek egyensúlyát. Ez a 3 tulajdonsága a magnéziumnak nagyon fontos azon emberek számára, akik bármiféle sportot űznek, legyen az profi vagy rekreációs módon. A magnézium csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, amely nagyon fontos a tanulás minőségénél és az általános jó érdekében. Ezenkívül ez a termék hozzájárul a helyes anyagcsere megtartásához és segít megtartani az egészséges fogakat és csontokat. Ráadásul támogatja a helyes fehérjeszntézist, ami közvetetten befolyásolja a regenerálódást az edzés után és a test képességeit a megnövekedett a fizikai aktivitás során.

 

 

Mag plus B vitamin

 

A hozzáadott kálium tökéletesen pótolja a Mag plus B-t. A kálium a sejtfolyadék fő kationja, és az egyik legfontosabb elem a testfolyadékok közül. A kálium szintén fontos része a sejtcitoplazmának. Egyenesen hozzá van kötve számos enzimatikus rekacióhoz és fiziológiai folyamathoz, beleértve a helyes izom- és idegrendszer működést is. A kálium további kiemelkedő feladata, hogy normális szinten tartja a vérnyomást. 

A Mag plus B-ben található B6 vitamin javítja a helyes idegrendszer- és immunrendszer működést. Ez hozzájárul a fáradtságérzet csökkentéséhez és segít megtartani a fehérjék és a glikogén helyes energetikai anyagcseréjét. Ezenkívül hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához

 

 

Összetevők

Magnézium-citrát, kálium-citrát, töltőanyagok (mikrokristályos cellulóz, keményítő), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

 

 

Adagolás

Fogyasszon 1 tablettát naponta 2x étkezés közben. A tablettát nyelje le és bő folyadékkal vegye be.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek   2 tabletta  
Magnézium 140 mg
Kálium 300 mg
B6 vitamin 5 mg


Figyelmeztetés

Ne fogyassza, ha allergiás a termék valamelyik összetevőjére. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegynsúlyozott és változatos étrendet. Kisgyermekektől elzárva tartandó, szobahőmérsékleten (15-25 °C), zárt dobozban, száraz helyen tárolandó. Óvja a közvetlen napfénytől és a nedvességtől. 

A vásárlók véleményei

Mag Plus B vitamin 90 tab - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Mag Plus B vitamin 90 tab - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Mag Plus B vitamin 90 tab - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ