Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lippo Black zsírégető 90 tabl - Body Fit Nutrition

Lippo Black - Body Fit Nutrition: Legmodernebb termogenikus zsírégető, oxidálja a zsírt és fokozza az energiatermelést. A zsírt elégeti és a tiszta izotömeg pedig megmarad.

Hosszú távú nem elérhető

LIPPO BLACK ZSÍRÉGETŐ

Ez az extra koncentrált erős formája a táplálék-kiegészítőknek, a legigényesebb fogyasztóknak, sportolóknak és olyan embereknek ajánlva, akik csökkenteni szeretnék a testsúlyukat. A termogenikus összetevők növelik a testhőmérsékletet, és így növekszik a szervezet energia használata, tehát az elraktározott zsír égetése. Ezek az összetevők garantálják, hogy a rendszeres szedésnél már látható eredmények érhetők el, akár edzés nélkül is.  

 

 

LIPPO BLACK

 

Kiszerelés:

90 tabletta

 

Adagolás:

2 tabletta reggel és 2 tabletta a fizikai teljesítés előtt

 

Összetétel

L-karnitin, zöld tea kivonat (50% CamelliaSinensis szabványosított kivonat), mikrokristályos celullóz, L-arginin HCI, összetapadást gátló anyag: kalcium-foszfát, L-tirozin, Garcinia Cambogia kivonat -standardizált tartalom 50% HCA (hidroxicitromsav), Guggul lipid (Commiphora mukul kivonat), koffein, magnézium-sztearát, szőlőkivonat, fehér fűz kivonat (White Willow Bark standardizált kivonat 50% szalicin), Theobroma kakaó, kurkumin kivonat, Ginkgo biloba kivonat (Ginkgo biloba standardizált kivonat), Citrus aurantium kivonat - (standardizált tartalom 98% Szinefrin), Bioperin - (fekete bors kivonat), króm-klorid.

 

 

Tápértékek táblázata:

 

Tápértékek ( ajánlott adag)

Ajánlott adag

1 tabletta

L-karnitin

500 mg

Koffein

160 mg

Citrus Auratium kivonat- 98% Szinefrin tartalom

10 mg

zöld tea kivonat

300 mg

bioperín - fekete bors kivonat

10 mg

fehér fűz kivonat

100mg

A vásárlók véleményei

Lippo Black zsírégető 90 tabl - Body Fit Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Lippo Black zsírégető 90 tabl - Body Fit Nutrition
A Te értékelésed
Product detail
Category Zsírégetők
A vásárlók kérdései

Lippo Black zsírégető 90 tabl - Body Fit Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ