Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6X Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

Gyártó: Nutrex

A Lipo 6X  még erősebb formája a Lipo 6 zsírégetőknek, melyek többszörösen díjazottak. Azoknak ajánlott, akik erős, minőségi és igazán hatékony zsírégetőt keresnek, amelynek hatása hosszantartó és folyamatosan szívódik fel. Ráadásként ez egy igazi energiabomba az edzések során. 

Hosszú távon nem elérhető

LIPO 6X: a legfejlettebb zsírégető kétszeres hatással

A Lipo-6X a világ elsőszámú zsírégetője, egy forradalmian új MULTI-PHASETM (Multi-Fázisú) technológiával, mely a formula hatóidejét 24 órára nyújtja! Az egyedülálló MULTI-PHASETM technológia egyesíti a gyors folyadékkapszulát a kontrolált-felszabadulású mikro-kapszulákkal, így a Lipo-6X az egyetlen multi-fázisú zsírégető, melynek gyors és elnyújtott hatású összetevői a nap 24 órájában égetik a zsírt! Látható eredmények már 30 napon belül. 

 

A Lipo-6X egy forradalmi áttörés, mely átírja zsírégetés jövőjét! Ez az egyedülálló több-fázisú zsírégető-formula valóra váltja azt, ami eddig csupán álmaidban létezett. Ha megvizsgáljuk a Lipo-6X speciális összetevőit, akkor érthetjük meg igazán, hogy ez a formula "A Zsírégetés Királya"! Az egyedülálló több-fázisú adagolási rendszer mellett a Lipo-6X kizárólag gyógyszerészeti minőségű aktív-hatóanyagokat tartalmaz, nem egy egyszerű növényi-vegyületkeverék. A legtöbb zsírégető csupán növényi hatóanyagokat tartalmaz, ám ezek felszívódása az emberi szervezetben sokszor nem megfelelő! Ami a munkát elvégzi az az aktív-hatóanyag, és ezek az aktív-hatóanyagok azok, melyeket a Lipo-6X gyógyszerészeti minőségben biztosít! 

 

Lipo 6X zsírégető

 

Kapszulák gyors oldhatósággal és folyamatos hatékonysággal

Az eredmény tökéletes felszívódás, hasznosulás és maximális hatékonyság! A LIPO-6X tisztán a világ legfejlettebb és legerősebb zsírégetője, azok számára a drámai eredményeket akarnak! Extrém erőssége miatt, óvatosan kell vele bánni, és az ajánlott adagolást nem szabad túllépni. 

 

Igazi emberek és igazi eredmények

Mint minden terméknél, a Lipo 6X-nél is mindenki azt kérdezi, hogy milyen eredményeket várhat el. Egyöntetű válasz nem létezik, mert a végső eredményt nagyon sok faktor befolyásolja (pl. az edzés, az étkezés,...) A használók 95%-a azonban esküszik a Lipo 6X-re, és az elért eredményeiket és előrelépéseiket dícsérik. Így nincs is min csodálkozni, hogy a Lipo 6X nagy közkedvnek örvend.

 

 

Lipo 6X zsírégető

 

A Lipo 6X és az előnyei

 • Maximálisan hatékony kapszulák hosszabb ideig tartó hatással
 • Már 30 nap szedés után látható eredmények
 • Lipo 6X „Hardcore“ zsirégető, amely még erősebb verziója a népszerű és dijazott Lipo 6 zsírégetőnek

 

Lipo 6X zsírégető

 

Hogyan dolgozik a Lipo 6X?

1. fázis - gyors adagolású folyadékkapszula

A Lipo-6X külső folyadékkapszulája biztosítja az étvágycsökkentő, zsírégető, és energizáló összetevők azonnali felszívódását. A Lipo-6X bevételét követően, perceken belül érezni fogod, hogy annak speciális hatóanyag mátrixa dolgozni kezd!

 

 

Lipo 6X zsírégető

2. fázis - kontrollált és elnyújtott adagolású mikrokapszulák

Az átlagos zsírégető formulák hatása gyorsan jön és gyorsan el is múlik. A Lipo-6X nem csupán gyorsabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, de hatása tartás a nap minden egyes percében végigkísér! A Lipo-6X néhány válogatott összetevőjét a folyadékkapszulán belül mikro-kapszulákban csomagoltuk, mellyel kontrollálhatóvá vált a felszívódás gyorsasága, és a formula hatóideje. A Lipo 6-X aktív összetevői, így a nap 24 órájában elkísérnek, annak minden percében azon dolgoznak elérd azt amire vágysz! A Lipo-6X az első és egyetlen zsírégető, ami egyszerre kínál gyors és tartós segítséget. Azonnali zsírégető hatás, instant energia kiegészítve folyamatos zsírvesztéssel és étvágy-kontrollal a nap 24 órájában! A Lipo-6X egy extrém erős formula, speciálisan azok számára kifejlesztve akik maximális hatékonyságot és drámai eredményeket akarnak. A formula erőssége miatt, kellő körültekintéssel használandó!

 

A Lipo 6X és a hatóanyagai:

 • Synephrine HCL (20mg)

A Synephrine egy béta-3-adrenergreceptor agonista, fokozza a lipolízist és a termogenezist, a noradrenalin szint maximalizálása révén. Edzés előtt fogyasztva fokozza a zsírbontást és a zsírsavak energiakénti felhasználását, miközben segíti az izomzat megőrzését. A Synephrine egy hatékony és biztonságos effedra helyettesítő, maximalizálva az anyagcsere sebességét anélkül, hogy negatívan befolyásolná a szívműködés és a vérnyomást.
A Synephrine emellett étvágycsökkentő hatással is bír, ami meglehetősen nagymértékben segítheti az étel és a kalória bevitel csökkentését és így a testsúlyszabályozást.

 • Caffeine Anhydrous(200 mg)

A koffein a legszélesebb körben alkalmazott zsírégető hatóanyag. Fokozza a katekolamin és kalcium felszabadulást a szarkoplazmatikus-retikulumból. Optimalizálja a vázizomzat kontrakciót és a neuromuszkuláris ingerület-átvitelt, fokozza a teljesítményt, az erőszintet és a mentális fókuszt. Mindemellett fokozza az anyagcsere sebességét és a zsírvesztést mértékét. A LIPO-6X gyógyszerészeti minőségi szárított-koffeint használ, mely a koffein legtisztább és leggyorsabb formája!


 • Acacia Rigidula (B-Phenylethylamine HCL, Tyramine HCL, Hordenine) (100 mg)

Nem hazudnánk, ha azt mondanánk neked, hogy soha sem fogsz rátalálni erre az Acacia Rigidulára egyetlen más zsírégető termékben sem…. A Nutrex Research előállította a legfejlettebb és legerősebb Acacia Rigidulát a világon. Ez Acaica Rigidulának ez a 95%-os verziója 75:1-hez standardizált, és igazi gyógyszerészeti minőséget jelent, amit csak a LIPO-6X-ben találhatsz meg. Senki sem tudja utánozni a Nutrex Research Group-on kívül. Szorosan együtt dolgoztunk a világ néhány legjobb kémikusával, hogy a legerősebb, és leghatékonyabb pajzsmirigy-serkentő szert készítsük el neked a világon.

Talán még sosem hallottál Acacia Rigidula-ról. Az Acacia Rigidula egy meglehetősen ritka összetevő, néhány igen aktív alkaloidával. Ezen alkaloidák figyelemreméltó hatása, hogy fokozzák a noradrenalin színtézis. A legaktívabb ilyen alkaloida a Phenylethylamine. A Phenylethylamine természetes formájában a csokoládé egyik össszetevője és felelős annak közérzet, étvágy és hangulat szabályozó hatásáért. A Phenylethylamine valószínűleg a ma ismert legtisztább stimuláns! Egyedülálló tulajdonsága, hogy stimulálja a központi idegrendszert, különösen az agy közérzetet és hangulat szabályozó központjait, méghozzá anélkül, hogy szorongást vagy idegességet váltana ki.

Ami pedig számunkra legalább ennyire fontos a Phenilethlamine a pajzsmirigy stimulálásán keresztül képes drámai mértékben fokozni az anyagcsere sebességét és a termogenezist.
Az Acacia Rigidula egy forradalmi hatékonységű összetevő a zsírégetők komplex világában, a tökéletes adalék a már egyébként is erős Lipo-6X formulához.

 • Yohimbine HCL (3 mg)

A Yohimbine az alfa-2 receptor blokkolása útján fejti ki hatását. A noradrenalin a szervezet egyik elsődleges zsírégető hormonja, melynek szekréció számos tényező befolyása alatt áll. A noradrenalin stimulálja mind az alfa, mind pedig a béta receptorokat. A béta receptorok stimulálása fokozza zsírbontás, ám az alfa-2 receptorok ellenkező hatásúak, gátolva a további noradrenalin felszabadulását és zsírvesztést. A Yohimbine blokkolja e receptorokat, így megakadályozza ezt a negatív irányú visszacsatolást. Az alfa-2 receptorok blokkolásával fokozódik emellett növekszik a vérkeringés a zsírszövetekben, ami megakadályozza, hogy a zsír felhalmozódjon e területen. Mind a férfiaknál, mind a nőknél a legproblémásabb területek éppen azok, ahol nagy mennyiségben találhatók alfa-2 receptorok. A férfiaknál az alfa-2 receptorokat főként a has és a csípő környékén találhatunk, a nőknél pedig a fenék, combok és a karok hátsó része körül.

 

Lipo 6x

 • Synthetic 99% Guggulsterones Z & E 1:1 (20 mg)

Az E- és Z-Guggulsterones a Guggul (Commiphora Mukul) nevű gyógynövény aktív hatóanyagai. A guggulszteronok csökkentik az LDL koleszterin és triglicerid szintet. A pajzsmirigy hormonok szabályozása révén, a TSH (Pajzsmirigy Stimuláló Hormon) szekréció fokozása és a T4-T3 átalakulás stimulációja révén fokozza az energiafelhasználást és a zsírvesztést. A Lipo-6X kizárólag gyógyszerészeti minőségű Z és E guggulszteront használ.
A LIPO-6X tisztán a világ legfejlettebb és legerősebb zsírégetője, azok számára a drámai eredményeket akarnak! Extrém erőssége miatt, óvatosan kell vele bánni, és a címkén szereplő javasolt adagokat nem szabad túllépni.

 

 • Tiroid Stimuláló Matrix:

Phenylethylamine HCL/N-Methyl-B-Phenylethylamine
Ez a szintetikus kombináció az Acacia Rigidula aktív hatóanyagát másolja. A Phenylethylamine a központi idegrendszer stimulálása révén, pozitívan befolyásolja a közérzetet és hangulatot, maximalizálja az anyagcsere sebességét és a zsírsavak energiakénti felhasználását.

 

 • Tyramine HCL

A Tyramine egy „kiegészítő\" adalék a termogenezis és a zsírégetés mértékének további emelése érdekében. Fokozza a noradrenalin szekréciót, az energia felhasználást és a zsírvesztést.

 

 • Hordenine

A Hordenine egy természetes alkaloida mely felszabadítja a szervezet noradrenalin tartalékait, s így fokozza az anyagcsere és a zsírégetés sebességét.

 

Adagolás

A használat megkezdésekor az első két napban fogyassz napi két kapszula Lipo-6X-t, (reggel 1 és délután 1), majd minden másnap emeld az adagot 1 kapszulával, a maximális napi 4 kapszuláig. A maximális hatás érdekében fogyassz reggel 2 kapszulát majd délután 2 kapszulát, étkezés előtt 30 perccel. Ne fogyassz 4 kapszulánál többet 24 órán belül és kerüld a termék fogyasztását a lefekvést megelőző 6 órában! A maximális eredmények érdekében fogyaszd 8 héten keresztül, amit 1 hetes szünet kövessen!

 

Tápértékek táblázata

Tápérték2 többfázisú kapszulák
Synepherine HCL20 mg
B-Feniletilamin HCL, Tiramin HCL, Hordenine100 mg
Vízmentes koffein200 mg
Szintetikus gugglsterones Z&E 1:120 mg
Glicerin, UPS tisztított víz718 mg

 

 

Figyelmeztetés

A LIPO-6X nem alkalmas 21 éven aluliaknak! Ne fogyassza, ha terhes vagy ha szoptat. Semmi esetben se lépje túl az ajánlott napi adagot! Ne használjon Synephrint és koffeint más forrásból, tehát kávéból, teából, szódából és más étrendkiegészítőkből vagy gyógyszerekből. Ez a termék koffeint tartalmaz. Konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt ezt alkalmaznád, amennyiben gyógyszereket szedsz, azaz antidepresszánsokat vagy MAO inhibitort, ill. aszpirint, drogot vagy olyan terméket, amely fenylefrint, efedrint, pszeudoefedrint vagy mást tartalmaz! Konzultáljon orvosával, amennyiben  szív-, máj-, pajzsmirigy-, vagy vesebetegségben szenved, ill. lelki beteg, vizelési nehézségei vannak, cukorbetegsége van, magas a vérnyomása, szívritmuszavara van, gyakran fáj a feje, prosztata nagyobbodása van. Tartsa száraz helyen,25 fokig, gyermekektől elzárva!  Óvja a fagytól és a közvetlen napfénytől.

A vásárlók véleményei

Lipo 6X Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

Összesített termék értékelés

87%
87%
Értékelési átlag 14 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

80.0000 %
0 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
0 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
miota ezt szedem eleg gyorsan sikerul ledobni a folosleges kilokat.

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Lipo 6X Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

 1. 80%

  elemer

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  ez a kedvencem
  miota ezt szedem eleg gyorsan sikerul ledobni a folosleges kilokat.
 2. 80%

  marian

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  nagyon gyors
  3 het alatt 6 kilot fogytam le! nem sulyokkal edzek csak tornazok Beres Alexandrara.
 3. 80%

  Drkx

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  kozepesen hatasos
  kozepesen fogyok.. Mas szerekkel mar sikerult jobban lefogynom mint most
 4. 100%

  aranka

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  gyors eredmeny
  Nagyon rovid ido alatt sikerult lefogynom vele! napi 1 edzes 1 futas/bicikli/ uszas.
 5. 80%

  olga

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  ismerkedek vele
  Rengeteget olvastam ziregeto szerekrol de errol ovastam a legtobb jot es arban is kedvezo!3 napja rendeltem meg de mint ha mar segitene is! :)
 6. 100%

  walker

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  kituno
  1 honap -9 kg :) Boldog vagyok es szeretem ezt a termeket igaz sokat is kell mellette edzeni!
 7. 80%

  bence

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  elegedett vasarlo
  Ilyen gyors hatasra nem szamitottam! 2 honap alatt 14 kilot sikerult fogynom!
 8. 60%

  homie

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  lassu
  nekem mas a velemenyem eleg lassan sikerul fogynom vele.. gyorsabbra szamitottam.
Write Your Own Review
Véleményt ír:Lipo 6X Zsírégető 120 kapsz - Nutrex
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Lipo 6X Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ