Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

Gyártó: Nutrex

A Lipo 6 egy népszerű 5 összetevőjű komplex zsírégető, mely támogatja a fogyást, kontroll alatt tartja az étvágyat, gyorsítja a metabolizmust és növeli a termogenézist. A folyékony kapszulás technológiájának köszönhetően kiválóan felszívódó termék, így nagyon gyors eredményeket lehet elérni vele zsírégetés terén. Ráadásul, mivel nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így 100%-ban kompatibilis a vegánok étrendjével is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár

Lipo 6 – a legnépszerűbb komplex zsírégető, mely 5 hatóanyagot tartalmaz, így támogatja a zsírégetést és gyorsítja a metabolizmust

A Lipo 6 egy nagy népszerűségnek örvendő 5 összetevőjű komplex zsírégető termék, mely támogatja a fogyást, növeli a bazális metabolizmus aktivitását, és a termogenézist is. A folyékony kapszulák technológiájának köszönhetően kiválóan szívódik fel és nagyon gyorsan látható eredményeket érhetünk el a test zsírmennyiségének csökkentésében. A termék összetevői, melyek a testtömeg csökkentése szempontjából több vizsgálaton is átestek, gyors és hatásos zsírégetést biztosítanak, kontroll alatt tartják az étvágyat, gyorsítják a metabolizmust és energiát adnak, melyre a fárasztó nap folyamán bizonyára mindenkinek szüksége van. Ez a komplex zsírégető mindenki számára alkalmas, mivel az aktív hatóanyagokat tartalmazó mennyiség a nem aktív sportolók számára is megfelelő. Természetesen a legeffektívebb eredmények elérése érdekében ajánlott megfelelő étrenddel és rendszeres mozgással kombinálni. A termékben nem található semmilyen állati eredetű összetevő, így 100 %-ban kompatibilis a vegánok étrendjével is.

 

Lipo 6 Nutrex - zsírégető

 

A Lipo 6 előnyei

  • komplex zsírégető
  • 5 effektív összetevőt tartalmaz
  • hatásos zsírégetést biztosít
  • gyorsítja a metabolizmust
  • kontroll alatt tartja az étvágyat
  • energiát ad
  • férfiak és nők egyaránt fogyaszthatják

 

Adagolás

Az első két napon fogyassz egy kapszulát reggel és egyet délig. Két nap után növelhető az adag, így fogyaszthatsz két kapszulát reggel és egyet délig. Minden adag után ajánlott 2–3 dl vizet meginni. Ne lépd túl a napi 4 kapszulát és figyelj a napi minimális 6 óra alvásra.   

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 kapszulában
CitrusAurantium (keserű narancs)100 mg
USP vízmentes koffein100 mg
Coleusforkohlii (indiai csalán)50 mg
SynthetnicGuggulsterones Z&E 1:110 mg
Bioperine® (fekete bors kivonat)2,5 mg

 

További összetevők

Glicerin, növényi cellulóz, víz, szorbitán-monooleát, titán-dioxid.

 

Figyelmeztetés

A termék nem ajánlott 15 éven aluli személyeknek. Fogyasztása során nagyon fontos, hogy figyeljünk a bevitt vízmennyiségre, valamint arra, hogy ne lépjük túl a megadott napi adag mennyiségét. A termék nem ajánlott várandós és szoptató nők számára, valamint olyan személyeknek, akik monoamininhibitor, szelektív szérotonininhibítor, vagy más ismert stimuláló hatású összetevőjű gyógyszereket szednek. A termék koffeint tartalmaz. Ha szédülés, fejfájás, szabálytalan szívverést, légszomjat, vagy más mellékhatásokat észlel, azonnal hagyja abba a termék szedését. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. 

A vásárlók véleményei

Lipo 6 Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Lipo 6 Zsírégető 120 kapsz - Nutrex
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Lipo 6 Zsírégető 120 kapsz - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ