Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Carnitine zsírégető 60 kapsz - Nutrex

Gyártó: Nutrex

A Lipo 6 serkenti a zsírok anyagcseréjét, nem tartalmaz semmilyen stimulánsokat. Bebiztosítja a fizikai aktivitás növekedését és 1 adag 1000 mg tiszta karnitint tartalmaz.

Hosszú távon nem elérhető

Lipo 6 Carnitine

Az L-Karnitin fontos anyagcsere szerepet játszik a zsírégetésben és az energia termelésben. Tudományos kutatások kimutatták, hogy az L-Karnitin segít a testnek a zsírt energiává alakítani. L-Karnitin segít hozzányúlni a test zsírraktáraihoz, ezzel támogatva a zsírsavak szállítását az izmaidba, ahol eltudnak égni energiaként. Ez a folyamat segíthet a fogyásban, és fejlesztheti a sport teljesítményt azáltal, hogy megnöveli a kitartást.

Az L-Karnitin nem stimuláns és könnyen kombinálható egyéb diétás termékekkel. Az optimális eredmény érdekében a LIPO-6 CARNITINE gyorsan felszívódó folyadékkapszulás L-Karnitinnel lát el.


Előnyei

  • 100% tiszta L-karnitin
  • 1000 mg tiszta karnitint tartalmaz 1 adagban
  • növeli a fizikai aktivitást
  • nem tartalmaz semmilyen stimulánsokat
  • serkenti a zsírok anyagcseréjét
 

Ajánlott adagolás

Edzésnapokon 2 kapszula bő folyadékkal, 30 perccel edzés előtt. Pihenőnapokon 2 kapszula bő folyadékkal, bármelyik 2 étkezés között.

 

Kiszerelés:

120 kapszula

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek 2 kapszulában:
Szénhidrátok 0 g
Zsírok 0 g
L-karnitin tartrát 1490 mg

 

Figyelmeztetés

Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Nem alkalmas gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek. Kisgyermekektől, napfénytől és fagytól elzárva, száraz, hűvös helyen, 25 °C-ig tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a károkért, melyek a helytelen használat és a raktározás során keletkeztek. 

A vásárlók véleményei

Lipo 6 Carnitine zsírégető 60 kapsz - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Lipo 6 Carnitine zsírégető 60 kapsz - Nutrex
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Lipo 6 Carnitine zsírégető 60 kapsz - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ