Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L Tyrosine 250 g - Myprotein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

Az L-Tyrosine a Myprotein-től, egy nagyon hatékony aminosav, amely a szervezetnek energiát ad, és támogatja a neurotranszmittereket. Növeli a motivációt és serkenti a fizikai teljesítményt.

Hosszú távon nem elérhető

L-Tyrosine


Agyserkentő és stresszcsökkentő hatású.

Számos fontos neurotranszmitter prekurzoraként a tirozinnak potenciális agystimuláló hatása van, és kimutatták, hogy elősegíti a jobb mentális teljesítőképességet – így segítve a koncentrációt és az éberséget, valamint csökkenti a stressz-és fáradtságérzetet.

„Antidepresszáns” aminosavként a tirozin a legáltalánosabban a kedélyállapot javítására, és az agyi funkciók javítására használatos. Néhányan arról számoltak be, hogy kifejezetten előnyös volt számukra a stressz és a mentális kiégés tüneteinek enyhítésére. Az erőatléták szintén hasznosnak találták az agy-izom kapcsolat elősegítésében.

Agyserkentő hatás

A tirozinról kimutatták, hogy blokkolja egy másik aminosav, a triptofán felszívódását, így serkentve az agyat és előzve meg a délutáni fáradtságot. Elméletileg, ha fehérjetartalmú ételeket fogyasztunk, vagy tirozin kiegészítőt 20-30 perccel egy magas szénhidráttartalmú ebéd előtt, legyőzhetjük a délutáni elpilledést és növelhetjük az éberségünket a nap későbbi szakaszaira is. 30 perccel edzés előtt fogyasztva ugyancsak egy agyi löketet kaphatunk, hasonlóan a koffeinhez, de az azzal párosuló idegesség nélkül. A kutatók elmélete szerint a tirozinfogyasztás segíti az agy-izom kapcsolatot, javítja a kommunikációt az agy és a test között, ami közvetlen hatással van az erőszintre.

Stresszcsökkentés

Időről időre mindannyian szembe kerülünk a stresszel, van olyan is, aki napi szinten. Ha azt érzed, hogy elveszíted az agyi kontrollt a mindennapok növekvő stresszhatása miatt, akkor érdemes megfontolnod a tirozin szedését. Mégpedig azért, mert a tirozin a három létfontosságú neurotranszmitter, az epinefrin, a norepinefrin és a dopamin prekurzora. Az állatkísérletek kimutatták, hogy ha a stresszhatások növekednek, akkor a norepinefrin szintje csökken a szervezetben. A tirozin azonban még a stressz megjelenése előtt megelőzi a norepinefrin szint csökkenését.

 

Kiszerelés:

250 g

 

Ajánlott napi adagolás

0,5 -1 g-ot 1-3 alkalommal naponta, lehetőleg az étkezések között, edzés előtt. Ne fogyasszon többet, mint 2,5 g naponta. Oldja fel vizben vagy gyümölcslében.


Tápértékek

1 adag:

L tyrosine  500 mg

 

Összetevők:

Ez a termék 100 %-ban L-tyrozint tartalmaz.

A vásárlók véleményei

L Tyrosine 250 g - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:L Tyrosine 250 g - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

L Tyrosine 250 g - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ