L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein

0%
0% (0)
Gyártó: MyProtein

Az L ornithine alpha ketoglutarate (OAKG) egy aminosav, amely növeli a kitartást, az energiát és az izomtömeget, valamint csökkenti a fáradtságérzetet, a katabolizmust és megakadályozza, hogy a test elraktározza a zsírt. Támogatja a regenerálódást és csökkenti a felépülés idejét. Ez a termék 100%-os tiszta l-ornithine alfa ketoglutarát.

Hosszú távon nem elérhető

L Ornithine Alpha Ketoglutarate a sportteljesítmény és a regenerálódás javítására

 

Az L ornithine alpha ketoglutarate (OAKG) egy aminosav és erős formula, amely az atléták izmait építi. Az OAKG növeli a kitartást, az energiát és az izomtömeget, mialatt csökkenti a fáradtságot, a katabolizmust és megakadályozza a testnek, hogy elraktározza a zsírt. Az L ornithine alpha ketoglutarate fogyasztása gyorsítja a regenerálódást, épp ezért is az egyik legközkedveltebb termék a világon.  

Az L ornithine alpha ketoglutarate egy táplálékkiegészítő, amelynek az a célja, hogy javítsa a spotolók teljesítményét. Számos atléta és testépítő ért már el nagyobb javulásokat a felépülés idejének lerövidítésében az operációk vagy sérülések után. Ez a figyelemreméltó anyag olyan kiváló eredményeket hoz, hogy még Franciaországban is ezt használják a műtétek után a még jobb regenerálódáshoz.

 

L ornithine alpha ketoglutarate és az előnyei

  • Javítja a sportteljesítményt
  • Növeli a kitartást
  • Növeli az energiát
  • Támogatja az izomtömegnövelést
  • Segít gyorsítani a regenerálódást
  • Növeli a teljesítményt

 

L ornithine alpha ketoglutarat

 

Összetétel

Ez a termék 100% L-ornitin alfa ketoglutarát, semmi nem volt hozzáadva sem elvéve belőle.

 

Adagolási javaslat

Egy kg-nyi testsúlyra 170 mg-ot javaslunk fogyasztani. Esetlegesen 1 teli mérőkanál (200 mg) port keverjünk el vízzel, keverje össze a shakerben és azonnal fogyasztható. A legjobb reggel, ebédre és 1 órával lefekvés előtt.


 

Tápértékek

Tápértékek1 mérőkanál (200 mg)
100% L Ornithine Alpha Ketoglutarate 200 mg

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ