Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein

Gyártó: Myprotein

Az L ornithine alpha ketoglutarate (OAKG) egy aminosav, amely növeli a kitartást, az energiát és az izomtömeget, valamint csökkenti a fáradtságérzetet, a katabolizmust és megakadályozza, hogy a test elraktározza a zsírt. Támogatja a regenerálódást és csökkenti a felépülés idejét. Ez a termék 100%-os tiszta l-ornithine alfa ketoglutarát.

Hosszú távon nem elérhető

L Ornithine Alpha Ketoglutarate a sportteljesítmény és a regenerálódás javítására

 

Az L ornithine alpha ketoglutarate (OAKG) egy aminosav és erős formula, amely az atléták izmait építi. Az OAKG növeli a kitartást, az energiát és az izomtömeget, mialatt csökkenti a fáradtságot, a katabolizmust és megakadályozza a testnek, hogy elraktározza a zsírt. Az L ornithine alpha ketoglutarate fogyasztása gyorsítja a regenerálódást, épp ezért is az egyik legközkedveltebb termék a világon.  

Az L ornithine alpha ketoglutarate egy táplálékkiegészítő, amelynek az a célja, hogy javítsa a spotolók teljesítményét. Számos atléta és testépítő ért már el nagyobb javulásokat a felépülés idejének lerövidítésében az operációk vagy sérülések után. Ez a figyelemreméltó anyag olyan kiváló eredményeket hoz, hogy még Franciaországban is ezt használják a műtétek után a még jobb regenerálódáshoz.

 

L ornithine alpha ketoglutarate és az előnyei

  • Javítja a sportteljesítményt
  • Növeli a kitartást
  • Növeli az energiát
  • Támogatja az izomtömegnövelést
  • Segít gyorsítani a regenerálódást
  • Növeli a teljesítményt

 

L ornithine alpha ketoglutarat

 

Összetétel

Ez a termék 100% L-ornitin alfa ketoglutarát, semmi nem volt hozzáadva sem elvéve belőle.

 

Adagolási javaslat

Egy kg-nyi testsúlyra 170 mg-ot javaslunk fogyasztani. Esetlegesen 1 teli mérőkanál (200 mg) port keverjünk el vízzel, keverje össze a shakerben és azonnal fogyasztható. A legjobb reggel, ebédre és 1 órával lefekvés előtt.


 

Tápértékek

Tápértékek1 mérőkanál (200 mg)
100% L Ornithine Alpha Ketoglutarate200 mg

 

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. 

A vásárlók véleményei

L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

L Ornithine Alpha Ketoglutarate - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ