Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L Lysine 500 g - Myprotein

Gyártó: Myprotein
Rating:
80 %

Az L-Lysine a Myprotein-től nagyon fontos feladatot lát el az izomépítésnél és segít a sebek begyógyulásánál. Nem utolsó sorban serkenti a növekedési hormon termelését.  

Hosszú távon nem elérhető

L-lizin

Az L-lizin aminosav egy alapköve minden fehérjének a szervezetben.  Az izomszövetekben nagy mennyiségben van jelen. A lizinnek fontos feladata van a kálcium felszivódásában, az izomépitésnél, a sebek begyógyulásánál, a hormon-, enzim- és ellenanyago termelésénél a szervezetben.

Az L-lizin segit a kollagéntermelésnél, ezt a bőr, az izmok és izületek érdekében. Ez a termék hasznos az infekciós herpesz virus esetében is. A lizin kombinálható más hatóanyagokkal is, a növekedési hormon termelésére. Ebben az esetben alkalmas edzés vagy alvás előtt használni, éhgyomorra. 

 

Felhasználási javaslat:


Étrend-kiegészítőként javasoljuk napi 1g  fogyasztása.

Az  (1 g) porhoz adjál egyéni igényednek megfelelő mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet és fogyaszd azonnal. A legjobb időpont étkezések között.

 

Előnyei:

  • fontos feladatot lát el az izomépitésnél
  • segit a sebek begyógyulásánál
  • elősegiti a növekedési hormon termelését
 

Kiszerelés:

500 g
 

Tápértékek

1 adag: L-lizin 1 g
 
 

Összetevők

Ez a termék 100% L-lysine, semmi más hozzá adottat nem tartalmaz.   
 
 

Figyelmeztetés: 

 
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet. Gyermekek elől el kell zárni! Részletes tartalom, és leírás a termék eredeti címkéjén olvasható. Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig (hó/év). Száraz, hűvös helyen tartandó.
A vásárlók véleményei

L Lysine 500 g - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:L Lysine 500 g - Myprotein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

L Lysine 500 g - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ