Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Leucin - Myprotein

Gyártó: Myprotein

A leucin a BCAA egyik alkotóeleme, a három alap aminosav egyike. Elengedhetetlen az emberi egészség megőrzésének bebiztosításához. A leucin javítja a lelki békét és tisztaságot az intenzív fizikai megterhelésnél. 

Hosszú távon nem elérhető

L-Leucin

L-Leucine egy esszenciális aminosav, amit a szervezet nem képes előállítani, így kizárólag ételek által jut be a szervezetbe. Kiváltképp mogyorófélék, barna rizs és teljes kiőrlésű búzakenyér vagy diétás kiegészítők tartalmazzák. Lényegében az L-Leucine a szervezet teljes aminobázisának 8% -át teszi ki és a 4. legkoncentráltabb aminosav a szövetekben. Az egészség megőrzéséhez fontos a L-Leucine jelenléte az emberi szervezetben.

A legfőbb atlétikai funkciói:

  • Segít a sovány szövetek megtartásában.
  • A terhelés alatt energiával látja el a testet.
  • Megőrzi a Glycogent az izmokban (Glucose, ami az izomszövetekben van eltárolva és energiaként kerül felhasználásra).
  • Fenntartja a nitrogén egyensúlyt.
  • Aktív fizikai munkánál is elősegíti a mentális fittséget.


Tehát az L-Leucine használata étrendünkben alapvető. Ez a vegyület a legerősebb a BCAA alkotóelemei közül. Továbbá megfelelő mennyiségű L-Leucine-t kell a biztosítani szervezet számára – arányosan a többi aminosavval–, hogy az a leghatékonyabban hasznosíthassa a táplálékot. Ha nem megfelelő a L-Leucine szinted, akkor a szervezeted nem lesz képes felhasználni mindazt a fehérjét, amit a nap folyamán elfogyasztasz, függetlenül annak mennyiségétől. Így – hiába költesz rengeteg pénzt a jó minőségű ételekre – kárba veszhet.

 

Előnyei

  • Védi az izomszövetet

  • Energiát ad a testnek

  • Növeli a mentális koncentrációt  

 

Ajánlott adagolás

Edzésnapon 2-3g-ot ajánlunk 3 dl vízben feloldva naponta kétszer fogyasszunk, melyből egy adag edzés előtt 45 perccel kerüljön bevitelre. A másik adagot pedig érdemes edzés után elfogyasztani. Pihenőnapon elegendő egy adag fogyasztása.

 

Összetevők

100%-ban L-leucint tartalmaz, egyéb összetevőt nem.

 

Figyelmeztetés

Tej, szója- és tojásfehérje, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Gyermek elöl elzárva tartandó.

A vásárlók véleményei

L-Leucin - Myprotein

Write Your Own Review
Véleményt ír:L-Leucin - Myprotein
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

L-Leucin - Myprotein

A kérdés leírása
Írj választ