Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Karnitin 65 000, 500 ml - BodyFit Nutrition

Az L-Karnitin segít átalakítani a zsírsavakat üzemenyaggá, amelyet a test energiaként használ fel, ezzel is elősegítve az izmok fejlődését és növekedését.

Hosszú távú nem elérhető

L-Karnitin 65 000

Ha nem vagy kezdő egy sportoló életmódját tekintve, akkor valószínűleg már valamit meg tanultál a tested működéséről. Többek között, hogy hogyan reagál a stresszre, hol található annak a kiváltó pontja, mennyi folyadékra van szükséged, hogy kibírj egy nehéz edzést, és a lista folytatódhat tovább.

Amit azonban nagyon sok sportoló nem vesz észre, az főleg az hogy ezeknek a nehéz edzéseknek a túlnyomó része hatalmas tápanyag bevitelt igényel. 

Azok a napok, amikor valamilyen olcsó multivitamint veszel valamelyik szupermarketben, már a múlté. Szerencsére, a táplálkozástudomány gazdagon megáldott minket táplálék-kiegészítőkkel, kifejezetten a mai hardcore sportolóknak, akiknek végtelennek tűnő szükségletük van. Az L-Karnitin az egyik legjobb példa közülük.

1950-ben volt feltalálva, két orosz kutató által. Az L-karnitin az egyik leghatékonyabb módja az állóképesség javításának, a zsírégetésnek, és az edzések közötti időrövidítésnek. Az L-Karnitin nélkülözhetetlen kiegészítővé vált az állóképességi sportolók, a testépítők, és sok más ember körében, akik figyelnek az egészségükre.  

 

Valójában hogyan működik az L-karnitin?

Mélyen minden sejtben mitokondriumok találhatóak. Az L-Karnitin kiváltságos feladata, hogy a táplálékból kapott zsírsavakat ( még azokat is, amelyek nehezen égethetők el, mint a telített zsírsavak) elszállítsa a mitokondriumokba. 

Ott enegiává változnak át, amelyet azonnal fel lehet használni. Nincs szükség semmilyen szakértőre ahhoz, hogy tudjuk, ez milyen előnyt jelent a sportolóknak. Minden egyes mozgás ezen az elven működik, függetlenül az L-Karnitin mennyiségétől, a rendszer fogékonnyá válik az izom meghibásodására, az izomfáradtságra, és a csigalassúságú mozgásra. 

Azonban egy kellően nagy L-karnitin ellátás segít átváltoztatni a zsírokat rövidtávú energiára. Ez elősegíti azt is, hgy erősebben és hosszabban eddz, a stimulánsokból és koffeinből eredő idegesség nélkül.   

 

Az L-Karnitin előnyei

A kívánt kellemes hatások nem fejeződnek be az edzés végeztével. A felfedezésétől számítva, több mint 18 000 megjelent tanulmánnyal tesztelték az L-karnitin előnyeit. Ez lett az egyik legjobban és legtöbbet tesztelt kiegészítő úgy általában. A legjelentősebbre azt a tulajdonságát értékelték, hogy javítja a memóriát és a szellemi kapacitást, gyógyítja a sportsérüléseket, támogatja a szív-érrendszert, javítja a férfi termékenységet és támogatja a bőr egészségét. Még érdekesebb az a tény, hogy minden éven több, mint 300 tanulmány van kidolgozva arra, hogyan fejlődik a technológia.

 

Hogyan használd az L-Karnitin-t

Az L-Karnitint a fizikai ativitás előtt kell használni, és nagyon hamar felszívódik. Ha épp úton vagy az edzőterembe, akkor a folyékony vagy a kapszula forma a lehető legjobb választás. Amikor már elkezded emelgetni a súlyzókat és tornázni a kondigépeken, az L-Karnitin már szinte kérni fogja, hogy a tested csináljon valamit. A nagy igénybevételnek kitett sportolók a tabletta formát kedvelik jobban, mivel az lassabban szívódik fel. 

 


Mellékhatások

Az L-Karnitin nagyon biztonságosnak mutatkozik, amennyiben az előírtak szerint van fogyasztva. De mint ahogy mindig, most is legyen óvatos, ha bármilyen táplálék-kiegészítőt szed, hallgasson a testére. Ha valami nincs rendben, azonnal hagyja abba a szedését, és konzultáljon az orvosával. 

 

L-Karnitin 65 000 adagolása:

A napi alap mennyiség, az 20 ml ( egy adagolókanál)

Naponta 2 x 20 ml ajánlunk, 20 ml-t reggel, a másik adagot pedig 30 perccel a fizikai aktivitás előtt.

 

Az L-Karnitin 65 000 összetétele:

L-Karnitin baze, citromsav, aroma, aszpartám, K-aceszulfám, kálium-szorbát Tápértékek táblázata:

 

Ajánlott adag

20 ml

Tápértékek (az ajánlott menniségben)

Kalória

36,2 kJ/8,6 kcal

Zsír

0mg

Szénhidrát

0g

Fehérje

0g

L-carnitinebaze

1300 mg

A vásárlók véleményei

L-Karnitin 65 000, 500 ml - BodyFit Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:L-Karnitin 65 000, 500 ml - BodyFit Nutrition
A Te értékelésed
Product detail
Category L-karnitin
A vásárlók kérdései

L-Karnitin 65 000, 500 ml - BodyFit Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ