NOW Foods Krill olaj

Krill olaj gyártótól NOW Foods közé olyan készítmény tartoznak, amik kedvező hatású krillolajban gazdagok. A krillolaj az omega-3 zsírsavak természetes forrása eikozapentaénsav (EPA) és dokozahexaénsav (DHA) formájában. Ezek az anyagok a testünk szerveinek megfelelő működésében játszanak szerepet, mivel az EPA és a DHA egyaránt jótékony hatásokat gyakorol a szív egészségére, a DHA pedig emellett támogatja a megfelelő agyi funkciókat és a látás egészségének megőrzését is. Fontos tudni azonban róluk, hogy az esszenciális tápanyagok közé tartoznak, azaz a szervezetünk nem képes őket önmaga előállítani, ezért szükséges biztosítani ezeknek a zsírsavaknak az elégséges bevitelét étrend vagy étrend-kiegészítők révén.

 Show more

A krillolaj legnagyobb előnye, hogy az EPA és DHA foszfolipidek formájában találhatóak meg benne – ennek köszönhető a magas biológiai érték és a kitűnő felszívódás. A krillolaj ráadásul gyakran felülmúlja a halolajat az EPA- és DHA-tartalom, valamint a hasznosulás szempontjából. 

A krillolajban emellett egy asztaxantin nevű karotinoid is megtalálható, ami leginkább antioxidáns hatásainak köszönheti népszerűségét, hiszen ezek által védi a sejteket az oxidatív stressztől. Népszerű anyag azonban azok körében is, akik maximális gondoskodást kívánnak nyújtani látásuknak.

Ez az egészséges zsír, ami az apró rákfélékből származik, tökéletes választás az esszenciális omega-3 zsírsav bevitelére. Fogyasztása ajánlott mindenkinek, aki támogatni kívánja általános egészségét, a szív és az agy működését, valamint hozzájárulna a jó látás megőrzéséhez.

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.