Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin Pure Creatine - Weider

Gyártó: Weider

A Pure Creatine egy exkluzív kreatin monohidrát, melynek garantált tisztaságát a Creapurebejegyzett védjegye is alátámasztja. Ez egy mikronizált termék, a kristályok (por) nagyon lágy struktúrájúak, aminek eredménye a maximális felhasználhatóság. A kreatin támogatja a testsúly növekedését, javítja az erő fejlődését és az izmok ellenálló képességét, továbbá javítja a szervezet teljes kondícióját, ahogy az erő és az edzés kapacitását is.

Hosszú távon nem elérhető

Pure Creatine kreatin – Creapure™ védjeggyel ellátott kreatin monohidrát, mely támogatja az izomtömegek növekedését és pozitívan hat az erő és a teljesítmény növekedésére

A Pure Creatine egy exkluzív minőségű, garantált tisztaságú kreatin, melyet a Creapure™ védjegy is alátámaszt. A termék gyártásánál a legmagasabb minőségű és tisztaságú alapanyagokat használják. A végtermék HPLC tesztelt, így elkerülhetőek a mindennemű nemkívánatos szennyeződések (beleértve a kreatinint, diacyndiamide-ot, dihydrotriazint és a nátriumot). A Creapure™ továbbá úgynevezett mikronizált termék – a (por) kristályok nagyon lágy struktúrájúak. Ennek eredménye a maximális felhasználhatóság, mely az első osztályú minőség mellett kiváló eredményeket képes biztosítani. 

  Kreatin Pure Creatine - weider

 

A kreatin az emberi test természetes összetevője, fő feladata az izmok energiával való ellátása. Az izommunkára nagyon gyorsan fel lehet használni, mint közvetlen energiaforrást, hasonlóan, mint az ATP-nél. A dolgozó izmoknál a savas környezet eltávolítása is a kreatin egyik feladata, amely jobb regenerációhoz és az energia gyorsabb megújulásához vezet. A kreatin rendszeres pótlásával növekszik a tiszta testsúly, javul az izmok fejlődése és az ellenálló képességük. Továbbá hozzájárul a szervezet teljes kondíciójának javításához és növekszik az erő és az edzés kapacitása is. 

 

A Pure Creatine kreatin előnyei

  • 100% kreatin monohidrát, Creapure™ védjeggyel ellátva
  • mikronizált – a kristályok lágy struktúrájúak
  • kiváló felhasználhatóság
  • azonnali energiapótlást biztosít
  • támogatja az ATP képződést
  • támogatja az erő és a teljesítmény növekedését
  • pozitív hatással van a fizikai teljesítmény javulására
  • támogatja az izomtömegek növekedését és gyorsítja a regenerációt

 

Összetétel

100% kreatin monohidrát.

 

Adagolás

Egy adag terméket (5 g = 1 teáskanál) keverj el 2 dl vízben, vagy gyümölcslében. Fogyaszd 6 héten keresztül, majd ajánlott 2 – 4 hét szünetet tartani.

 

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (5 g)
Kreatin monohidrát 5000 mg

 

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő termék. Fogyasztása leginkább sportolóknak ajánlott. Nem ajánlott kisgyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Allergén figyelmeztetés: nyomokban tartalmazhat laktózt, glutént, szóját és tojást. 

A vásárlók véleményei

Kreatin Pure Creatine - Weider

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Pure Creatine - Weider
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Kreatin Pure Creatine - Weider

A kérdés leírása
Írj választ