Kreatin-Monohidrát por 250 g - Myprotein

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: MyProtein

A kreatin-monohidrát a Myprotein-től a legismertebb kreatin formula a piacon. Nemcsak az erőt és a teljesítményt javítja, de lerövidíti a regeneráció idejét, aminek köszönhetően akármilyen sportoló számára alkalmas.  

Hosszú távon nem elérhető

Kreatin-Monohidrát por

Creatine Monodhydrat (Kreatin-Monohidrát) ideális táplálékkiegészítő a testépítőktől egészen a futókig, de leginkább azok számára, akik növekedést szeretnének elérni az energia, erő, gyorsaság és száraz testtömegben. Több száz tanulmány igazolja, hogy a Creatine Monohydrate növeli az energiát, az erőt és segít az izmok növekedésében, valamint a gyorsabb regenerálódás ban, két intenzív edzés között.

A Creatine Monohydrate segít abban, hogy a szervezet több ATP-t állítson elő, amely kémiailag járul hozzá az izmok hatékonyabb működéséhez. Az ATP-nek köszönhetően nagyobb erőkifejtést érhetsz el.

A Creatine Monohydrate a legjobb és legkönnyebb módja a kreatin bevitel növelésének. Tökéletesen biztonságos és egészséges, semmilyen mellékhatást nem idéz elő, mivel ugyanúgy megtalálható a vörös húsokban (pl. marhahúsban) is.

Edzés előtt és után is ajánlott fogyasztani 3-5 g.

 

Kiszerelés:

250 g

 

Használata:

Napi 1-2 adag használata ajánlott. Egy adag 5 g. (másfél MP közepes adagolókanál, mely a termékben megtalálható) 3 dl. vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasszuk. 8 hét folyamatos használata után 1 hét pihenés ajánlott. Érdemes feltöltési fázist használni! Használata folyamán igyunk minél több vizet, napi 3-5 litert. Ismeretes más adagolási módszer is.

 

Összetevők:

100%-ban kreatin-monohidrátot tartalmaz, egyéb hozzáadott anyagokat nem.

Berry Blast ízesítés esetén: Kreatin monohidrát, aroma, citromsav, színezék (cékla vörös és antocianin), édesítőszer (Sucralose®).


Figyelmeztetés: 

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  


Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Kreatin-Monohidrát por 250 g - Myprotein
Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin-Monohidrát por 250 g - Myprotein
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ