Kreatin Ethyl Ester - Vitalmax

0%
0% (0)
Gyártó: Vitalmax

A Kreatin Ethyl Ester egy népszerű, évek óta megbízható keratin monohidrát, előrehaladott ún. etil- észter formában. Ez lényegében egy továbbfejlesztett módosított kreatin- monohidrát, mely jobban felszívódik az izomsejtekben és kifejezetten növeli az izomerőt és a teljesítményt. Továbbá nem okoz felfúvódást az emésztő rendszerben. 

Hosszú távon nem elérhető

Kreatin Ethyl Ester – stabilabb formája a kreatinnak, kiválóan felszívódik és növeli az izomerőt és a teljesítményt 

A Kreatin Ethyl Ester egy népszerű, évek óta megbízható kreatin monohidrát, előrehaladott ún. etil- észter formában. Lényegében ez egy továbbfejlesztett módosított kreatin- monohidrát, mely jobban felszívódik az izomsejtekben, továbbá még nagyobb hatást gyakorol a tevékenységükre.  Az észterek gyakran megtalálhatóak az emberi szervezet zsír szöveteiben. Az eszterfikációs anyagokkal elérhető a lipofil tulajdonságok jelentős növekedése (a tulajdonságok felhasználása a zsírszövetekben, mint kitűnő szállítási mechanizmus). Tehát, ennek köszönhetően az eszterfikális kreatin is képes felhasználni ezt a zsírt (észter), ami lényegesen jobban és könnyebben tud áthatolni a sejtfalon a sejt belsejébe, tehát a hatása a sejtek funkcióira jelentősen erősebb és szembetűnőbb, mint a hagyományos kreatin monohidrátnál.  

 Kreatin Ethyl Ester - Vitalmax

 

Még hatékonyabban, hangsúlyosabban növeli az izomerőt és a teljesítményt, mint a kreatin monohidrát, nem okoz felfúvódást az emésztőrendszerben és nem tartja vissza a vizet a bőr alatti szövetekben. Nem szükséges az izmokba való hatékony felszívódás érdekében különböző szénhidrátokkal párosítani, ugyanannak a hatásnak az eléréséhez elég egy kisebb dózis is, mint egy hagyományos kreatin monohidrát használatánál. A Vitalmax Kreatin Ethyl Ester még eredményesebb, hatékonyabb és gazdaságosabb, mint a hagyományos kreatin monohidrát, amely támogatja a gyorsabb és még jobb eredmény elérését az erő növekedésében, az izomtömeg terjedelemében és a teljesítményben!

 

A Kreatin Ethyl Ester előnyei

  • a kreatin stabilabb formája
  • jobban felszívódik, mint a kreatin monohidrát
  • támogatja az izomtömeg növekedését
  • növeli az izomerőt és a teljesítményt
  • nem okoz felfúvódást

 

Összetevők

Kreatin Ethyl Ester HCl, taurin, B6-vitamin (pyridoxin-hidroklorid), zselatin kapszula.

 

Adagolás

2 kapszula naponta, egy kapszula 30 perccel edzés előtt, valamint egy kapszula azonnal edzés után. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek 1 adag (2 kapsz.)
Kreatin Ethyl Ester (HCI)   1600 mg
Taurin 8,28 mg
B6 Vitamin 1,12 mg

 

Figyelmeztetés

Tárolja száraz helyen 25°C-ig, a csomagolást zárja be és gyerekektől elzárva tarolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Kreatin Ethyl Ester - Vitalmax
Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Ethyl Ester - Vitalmax
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ