Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin Crea7in 300 g - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
88 %

A Crea7in kreatin egy több komponensű kreatin, mely 7 fajta kreatinból épül fel a teljesítmény javítása, az izomerő és az izomtömeg növelése érdekében. Ez a szuper kreatin formula gyors és minőségi kreatin adagot biztosít közvetlenül az izmoknak. Javítja a regenerációt, a felépülést és az állóképességet. L-citrullin aminosavval van kiegészítve, mely természetes úton növeli az arginin, az ornitin szintjét és az NO szintézisét, ezért gyors vérbőséget idéz elő az izmokban, növeli az erő szintjét és javítja az állóképességet.

Akciós ár 3 480 Ft - tól Lista ár 5 080 Ft - tól Szállítási költség 590 Ft -tól (INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)
Raktáron

Crea7in – több komponensű kreatin, mely 7 fajta kreatin szuperkoncentrált formulából épül fel a teljesítmény javítása, az izomtömeg és az erő növelése érdekében

A Crea7in kreatin egy több komponensű kreatin, mely klinikailag bizonyított hatású 7 fajta kreatinból épül fel a teljesítmény javítása, az izomerő1 és az izomtömeg növelése érdekében2. Ez a multikreatin komplex növeli az izmok kreatin szintjét3 a jobb felszívódásnak és jobb biológiai elérhetőségnek köszönhetően. L-citrullin aminosavval van kiegészítve, amely fontos tartalékforrása az L-argininnek és gyors forrása a nitrogén-oxidnak. Természetes úton növeli az arginin és az ornitin szintjét, valamint az NO szintézisét4, ezért gyors vérbőséget idéz elő az izmokban5, növeli az erő szintjét és javítja az állóképességet6.

crea7in kreatin komplex gymbeam

A Crea7in a multi források technológiát alkalmazza, ami a tiszta kreatin forrás gyors és minőségi adagját biztosítja közvetlenül az izmok számára, és ezáltal növeli azon képességüket, hogy regenerálják az adenozin-trifoszfátot (ATP). Az ATP az anaerob energia elsődleges forrása és az intenzív edzés alatt gyorsan kimerül. Ennek eredménye a fáradtság és az izomgyengeség. Ekkor lép színre a Crea7in a hatékony molekuláival, melyek az ún. kreatinfoszfát molekulává változnak, mely tartalékként működik az ATP regenerációja érdekében. A Crea7in ezért segít a szériák közötti gyorsabb felépülésben. Ez a kreatin keverék segít anabolikus állapotba juttatni az izmokat egy kimerítő edzés után is, amivel elősegíti a sérült szövetek helyreállítását. Ezen összetevők kombinációja pótolja a fáradt izmok tápanyagszükségletét. Ez lehetővé teszi az izomtömeg és az erő növelését. Ezenkívül növeli a kirobbanó erőt és az összteljesítményt7. Ha javítani szeretnél a sportteljesítményeden, az állóképességeden, az erődön és növelni szeretnéd az izomtömeged, a Crea7in a megfelelő választás.

A Crea7in komplex legfőbb összetevői:

 • Mikronizált kreatin-monohidrát
 • Pufferelt kreatin-monohidrát
 • Kreatin-foszfát
 • Kreatin-citrát
 • Kreatin-piruvát
 • Kreatin-hidroklorid (HCL)
 • Kreatin-malát
 • L-Citrullin

A Crea7in előnyei

 • 7 fajta kreatin komplex
 • szuper koncentrált kreatin formula
 • elősegíti az izomtömeg és az erő növelését
 • gyorsítja az izom felépülést és a regenerációt
 • elnyomja az izomfáradtságot
 • növeli az állóképességet és a teljesítményt
 • nincs mellékhatása, mint pl. a puffadás
 • nem igényel töltési fázist

Összetevők

Lemon Lime: dextróz, maltodextrin, kreatin-foszfát, pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid, ízek, fruktóz, viaszos kukorica (módosított keményítő), tri-kreatin malát, citromsav, édesítőszerek (szukralóz), alfa- ketoglutarát, kalcium, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér por, L-citrulin DL -malát(1: 1), színezék (E160, E132).

Sour Green Apple: dextróz, maltodextrin, kreatin-foszfát, pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid, ízek, fruktóz, viaszos kukorica (módosított keményítő), tri-kreatin malát, citromsav, édesítőszerek (szukralóz), alfa- ketoglutarát, kalcium, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér por, L-citrulin DL -malát(1: 1), színezék (E160, E132).

Peach Ice Tea: dextróz, maltodextrin, kreatin-foszfát, pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid, ízek, fruktóz, viaszos kukorica (módosított keményítő), tri-kreatin malát, citromsav, édesítőszerek (szukralóz), alfa- ketoglutarát, kalcium, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér por, L-citrulin DL -malát(1: 1), színezék (E150).

Watermelon: dextróz, maltodextrin, kreatin-foszfát, pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid, ízek, fruktóz, viaszos kukorica (módosított keményítő), tri-kreatin malát, citromsav, édesítőszerek (szukralóz), alfa- ketoglutarát, kalcium, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér por, L-citrulin DL -malát(1: 1), színezék (E162).

Adagolás

2 adagolókanálnyi (10 g) összekeverése ajánlott 250 ml hideg vízzel. Napi 1 vagy 2 adag fogyasztása ajánlott étkezések között. Az edző napokon 1 adagot fogyasszon 30 perccel az edzés előtt vagy az edzés alatt.

Tápértékek táblázata

Tápérték1 adag (10 g)
Energiatartalom97 kJ / 23 kcal
Zsír0 g
ebből telített zsírok0 g
Szénhidrát4 g
ebből cukrok2 g
ebből keményítő0,4 g
Fehérje0,06 g
0,001 g
Mikronizált kreatin-monohidrát1000 mg
Pufferelt kreatin-monohidrát1000 mg
Kreatin-foszfát1000 mg
Kreatin-citrát500 mg
Kreatin-piruvát500 mg
Kreatin-hidroklorid500 mg
Tri-kreatin malát300 mg
Alfa-ketoglutarát100 mg
Dextróz1,6 g
Maltodextrin1,6 g
Fruktóz0,4 g
Waxy maizetm (módosított keményítő)0,4 g
Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér por100 mg
ebből ginszenozid0,8 mg
L-citrulin DL-malát (1:1)100 mg
ebből L-citrulin56 mg

Figyelmeztetés

Táplálékkiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz és hűvös helyen 5-30°C fok között, közvetlen napfénytől és fagytól óvva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen tárolás során keletkezett károkért. Felbontás után 6 hónapon belül elfogyasztandó.

A vásárlók véleményei

Kreatin Crea7in 300 g - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Crea7in 300 g - GymBeam
A Te értékelésed

Ízesítés

További Információ
Default category1816
Coefficient for product sorting1
ÍzesítésNem
KiszerelésNem
A vásárlók kérdései

Kreatin Crea7in 300 g - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ
KiszerelésÍzesítésRatingÁrAkciós ár
300 g
green apple
(3)
5 080 Ft
3 480 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
300 g
lemon lime
(1)
5 080 Ft
3 480 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
300 g
peach ice tea
(0)
5 080 Ft
3 480 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
300 g
watermelon
(3)
5 080 Ft
3 480 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
600 g
green apple
(3)
8 500 Ft
6 290 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
600 g
lemon lime
(1)
8 500 Ft
6 290 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
600 g
peach ice tea
(0)
8 500 Ft
6 290 Ft
Hozzáadás a kosárhoz
600 g
watermelon
(3)
8 500 Ft
6 290 Ft
Hozzáadás a kosárhoz