Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Alavis Komplex ízületvédők

Alavis Komplex ízületvédők

Alavis Komplex ízületvédők

Komplex ízületvédők gyártótól Alavis - komplex anyagtartalommal, mint a glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, kollagén fehérjék és peptidek, aminosavak, MSM, hialuronsav, tehát minden összetevő, amelyek feltöltik és gazdagítják a táplálást az ízületi problémáknál, extra támogatást nyújtanak a porcok regenerálásához és a csontok között lévő ízületi folyadék termelődéséhez. Olyan embereknek számára alkalmasak, akiknek el vannak kopva és használódva az ízületei, tehát sportolóknak, olyan embereknek, akik túlsúllyal küzdenek, mozgásszegény életmódot folytatnak, ízületi sérülések kezelésének kiegészítésére, azoknak, akik kiemelt figyelemmel kívánják támogatni az ízületeik normál működését. Megelőzésként szolgál az artrózis, a csontritkulás és izomfájdalmak esetén. Ráadásul tartalmazzák a szükséges vitaminokat, a C vitamint, ami a többi anyaggal kombinálva elősegíti a növekedést, a fogak és porcok fejlődősét, növeli az immunitást és a szervezet ellenálló képességét. 

Mutass többet

Az Alavis egy állatok számára készült termékeket gyártó cég, mely a kiváló minőségű és hatékony termékek gyártására összpontosít a legjobb minőségű összetevőkből. Az előnyükre szolgál a hosszú évek alatt jól bevált minőség, a hatóanyagok magas koncentrációja és az egyedülálló összetétel, melyek szabadalmaztatva vannak. Gyógy és megelőző tulajdonságaik is vannak az állatok és a házi kedvencek betegségei számára. Az AlavisTM védjegy tulajdonosa egy kanadai LightHouse International Inc. nevű társaság, mely a Pharma United gyógyszerészeti vállalat alá tartozik.

 

Alavis  

Forrás:

 

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
    Szín
     Kapszula
      Anyag
       Állag
       Összetétel
       Méret
        Fehérje feldolgozás módja
         Fehérje forrás
          Termékcímkék
           Ár
           Ár - tól - to
           Szűrés
            • Vegetáriánus (1)
            • Vegán (1)
            • Gluténmentes (1)
            • Laktózmentes (1)
            • Bio (1)
            • GMO mentes (1)
            • Mesterséges édesítő mentes (1)
            • Műanyag csomagolás mentes (1)
            • Aszpartám mentes (1)

           1 elem