EXTRUDO Kenyér és pékáru

Kenyér és pékáru gyártótól EXTRUDO egy olyan kategória, amely a népszerű pékáruk ízletes alternatíváit tartalmazza. Ide tartoznak a hosszú eltarthatóságú puffasztott rizsszeletek, az extrudált kenyerek, valamint a gabonából, pszeudogabonából, rizsből vagy kenyérkeverékekből készült különféle ropogós típusú pékáruk.

Kiváló példa erre a Protein Bread Mix, amely válogatott összetevők praktikus keveréke finom kenyér elkészítéséhez. Magas komplex szénhidrát- és fehérjetartalmat biztosít az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok egészségének megőrzéséhez. Emellett rostforrásami jót tesz az optimális emésztésnek.

 Show more

Az ebbe a kategóriába tartozó ropogós pékáruk további előnye a hosszú szavatossági idő és a sokféle választási lehetőség. Ennek köszönhetően választhattok például gluténmentes péksüteményt is, ha gluténérzékenyek vagytok. Az ebbe a kategóriába tartozó pékáruk sokáig eltarthatók a kamrában, és szükség esetén gyors nassolnivalóként is használhatók, hiszen kiválóan passzolnak halkonzervekhez, mogyoróvajakhoz vagy krémekhez. Ezek különösen olyankor jönnek jól, amikor mozgalmas nap áll előttetek, és nincs időtök főzni. Az ebbe a kategóriába tartozó termékeket könnyedén magatokkal vihetitek a munkahelyetekre, az egyetemre vagy túrázásra, hogy hatékonyan feltöltsenek energiával. Meg fognak győzni arról, hogy a pékáruk is részei lehetnek a kiegyensúlyozott életmódnak, mindegy, hogy kikapcsolódásból sportoltok a mozgás öröméért vagy hivatásszerűen a győzelem édes ízének elérése érdekében.

Válasszatok a ropogós kenyerek, a puffasztott rizsszeletek, a hosszú eltarthatósági idejű vagy fehérjés pékáru kínálatunkból, és örvendeztessétek meg az ízlelőbimbóitokat az egyedi ízükkel.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. Wasa (7)
 2. GymBeam (3)
 3. Bona Vita (2)
 4. EXTRUDO (2)
 5. SONKO (1)
Csomagolás (g)
 1. 100 g (2)
 2. 14 x 100 g (2)
Állag
 1. Élelmiszerek (2)
Összetétel
 1. Keverék (2)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. BIO (2)
 2. Vegan (2)
Ár
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (2)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (2)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (2)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
 1. BIO Protein bread - EXTRUDO
  BIO Crispins fehérjés kenyér - EXTRUDO
  100%
  100 % (13)
  590Ft -tól
 2. BIO Spelt multigrain crispbread - EXTRUDO
  BIO Crispins tönkölybúza kenyér - EXTRUDO
  100%
  100 % (8)
  540Ft -tól

2 Tétel