Öntetek

Öntetek olyan termékkategória, amely minden sós vagy édes étel ízét tökéletessé teszi. Ezenkívül kiváló minőségű tápanyagprofiljával is meglep.

 Show more

Ebben a kategóriában ZERO szirupokat és önteteket találtok, amelyek minimális kalóriatartalommal büszkélkedhetnek, nem tartalmaznak cukrot vagy zsírokat, és fogyókúra esetén is nyugodtan fogyaszthatók. Ízesítés alapján a következő csoportokra oszthatók: 

  • sós, mint például ketchup, caesar vagy barbecue. Ezek jól illenek a húsokhoz, annak növényi alternatíváihoz, de salátákhoz vagy pácokhoz is nagyszerűek, szinte pótolhatatlan szerepük van egy kerti grillezésnél.
  • édes, amelyek egészségesebb változatot jelentenek az eper, csokoládé vagy a vanília szirupok helyett. Így tökéletesen feldobják a palacsinta, a turmix, a reggeli zabkása, a túró vagy cottage cheese, a puding vagy más desszertek ízét.

Az ebbe a kategóriába tartozó mártások ezért kiváló választásnak bizonyulnak a teljes értékű ételek elkészítéséhez. Csak össze kell keverni a tésztával, és máris könnyedén elkészíthető például a spagetti bolognese.

Gyertek és válogassatok gazdag szószkínálatunkból, és kényeztessétek magatokat tökéletes ízekkel.

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.