Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jointment OS ízületvédő 60 tab - Universal Nutrition

Jointment OS minőségi ízületvédő, amely cápaporcot, glükózamint, kondroitint, MSM-et, kolosztrumot tartalmaz, kalciummal és magnéziummal együtt. 11 aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek az ízületek és a csontok egészségi állapotát támogatják, a betegségek megelőzésére szolgál, védelmet nyújt a sérülések, a betegségek és a csontgyulladás ellen. 

Hosszú távon nem elérhető

Jointment OS – minőségi ízületvédő 11 aktív hatóanyaggal, melyek támogatják a csontok egészségét és védelmet nyújtanak sérülések, betegségek és gyulladások ellen

A Jointment OS modern ízületvédő táplálékkiegészítő, amely cápaporcot, glükózamint, kondroitint, MSM-et, kolosztrumot tartalmaz, kalciummal és magnéziummal együtt. Ahogy öregszünk, a csontjaink és a kötőszöveteink hajlamosak elgyengülni és törékennyé válni. Az elégten csontpótlás kellemetlenségeket okozhat, mint például a csontritkulás.

 

Jointment OS Universal

 

A Jointment OS kiváló minőségű formulációt biztosít, amely úgy lett megtervezve, hogy táplálja és védje csontrendszerünket. MSM, vagy Methylsulfonylmethane természetesen előforduló anyag, amely számos biológiai folyamatnak ként biztosít. A cápaporc gazdag forrása  a mukopoli szénhidrátnak, mint a kondroitin-szulfát, a kalcium, a kén és antioxidánsok, melyek nem csak a csonttömeg támogatását biztosítják, hanem segít csökkenteni a szabad gyökök degeneratív hatásait is. És ez csak kettő a 11 aktív hatóanyagból, amit a Jointment OS-ben találtok. 

 

A Jointment OS még 9 egyéb aktív hatóanyaggal van gazdagítva, a csontok táplálására  és védelmére. Biztosak lehettek abban, hogy a Jointment OS hatékonyan támogatja az ízületek és a csontok egészségét, továbbá védlemét nyújt a csontgyulladás, a betegségek és a sérülések ellen. 

 

Jointment OS előnyei

  • kalciumban és magnéziumban gazdag szabadalmaztatott formula
  • 11 hatóanyagot tartalmaz a mozgásszervek egészségének támogatására
  • támogatja a csontok és az ízületek egészségét
  • védelmet nyújt a csontnyulladás, a betegségek és a sérülések ellen

 

Összetevők

Tejsavó (tej), magnézium-sztearát és sztearinsav. Rákféléket tartalmaz.

 

Adagolás

Fogyasszon 6 tablettát naponta, vagy az orvos ajánlása szerint.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (6 tab)
kalcium (mint a hidrogén-foszfát) 257 mg
Magnézium (mint oxid) 100 mg
Mangán ( mint szulfát) 1 mg
Glükozamin-hidroklorid 1,5 g
Methylsulfonylmethane (MSM) 150 mg
Kondroitin-szulfát 100 mg
Cápaporc 100 mg
Kolosztrum (szarvasmarha) 100 mg
Quercetin 100 mg
Kurkuma (gyökér) 100 mg
Metionin (mint DL-metionin) 50 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem a teljes helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Nem alkalmas terhes és szoptató nőknek. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Tárolja száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, jól lezárva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a nem megfelelő használat vagy tárolás következtében keletkeztek. Tejtermékeket tartalmaz.

A vásárlók véleményei

Jointment OS ízületvédő 60 tab - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Jointment OS ízületvédő 60 tab - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Jointment OS ízületvédő 60 tab - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ