Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Manuka Health Ízesítők és édesítők

Manuka Health Ízesítők és édesítők

Manuka Health Ízesítők és édesítők

Ízesítők és édesítők gyártótól Manuka Health a kedvenc italaitok vagy ételeitek ízesítésére szolgálnak. Válasszátok a természetes és egészséges édesítőszereket, például a xilit nyírfacukrot, az eritritet, a sztéviát, a kókuszcukrot vagy az agávé szirupot és varázsoljatok velük finom reggelit smoothie italok vagy fehérjés kásák formájában, esetleg használjátok fitt desszertek sütésére és főzésére. Válogassatok az édesítőszerek széles kínálatából, amelyek nem tartalmaznak felesleges kalóriát, zsírt vagy cukrot. Választhatjátok az egészséges ízesítőszereket is, amelyek különleges ízt adnak az ételeiteknek és italaitoknak. Válogassatok a sók és különféle fűszerek széles kínálatából, E-számok, nátrium-glutamát és adalékanyagok nélkül. Varázsoljatok velük finom és egészséges fitt recepteket!

Mutass többet

A Manuka Health egy tanúsítvánnyal rendelkező új-zélandi márka, amely a lehető legjobb minőségű mézeket és mézből készült termékeket kínálja. 2006-ban alapították. A mézet egy helyi, manuka nevezetű növényből gyártják, amely természetes MGO-t (metilglioxált) tartalmaz, ennek köszönhetően pedig gyógyászati körökben is népszerű. Kizárólag Új-Zélandon fordul elő és évente csak pár héten át virágzik és lehet belőle mézet gyártani.

A Manuka Health 2008-ban vezette be a méz MGO-tartalom szerinti felosztását, amely egy pontosabb és megbízhatóbb módszer a manuka méz minőségének meghatározására. A manuka méz MGO jelölése azért fontos, mert:

 • Tudományos tényeken és kutatáson alapul - pontos és megbízható tanúsítvány rendszer a manuka méz metilglioxál-szintjére, amelyet bármelyik laboratóriumban meg lehet erősíteni.
 • Igazolt - mindegyik manuka méz tételt tesztelik és tanúsítvánnyal látják el, amely garantálja a csomagoláson világosan feltüntetett minimális MGO-szintet.
 • Érthető és világos – A Manuka méz MGO™ 400+ azt jelenti, hogy egy kilogramm manuka mézben garantáltan minimum 400 mg metilglioxál található.

A Manuka Health minden egyes tétel mézet teszteli a lehető legjobb minőség és legtisztább méz biztosítására. A vállalat az egész gyártási folyamatot maga végzi, a méhek tenyésztésétől kezdve egészen a végtermékig, miközben minden méznek szigorú minőségi és biztonsági normáknak kell megfelelnie a bioaktív vegyületek tulajdonságainak fenntartására. Próbáljátok ki a rendkívül egészséges és tápláló manuka mézeket!

 

Manuka Health

 

Források

elrejt
Vásárlási beállítások
Gyártó
Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
    Szín
     Kapszula
      Anyag
       Állag
       Összetétel
       Méret
        Fehérje feldolgozás módja
         Fehérje forrás
          Termékcímkék
           Ár
           Ár - tól - to
           Szűrés
            • Vegetáriánus (3)
            • Vegán (3)
            • Gluténmentes (3)
            • Laktózmentes (3)
            • Bio (3)
            • GMO mentes (3)
            • Mesterséges édesítő mentes (3)
            • Műanyag csomagolás mentes (3)
            • Aszpartám mentes (3)
           1. MGO™ 550+ Manuka méz - Manuka Health
            Rating:
            0% (0)
            Akciós ár 43 990 Ft
           2. MGO™ 400+ Manuka méz - Manuka Health
            Rating:
            100% (2)
            Akciós ár 16 990 Ft
           3. MGO™ 250+ Manuka méz - Manuka Health
            Rating:
            0% (0)
            Akciós ár 12 490 Ft

           3 Tétel