Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

VanaVita Italok

VanaVita Italok

VanaVita Italok

Italok gyártótól VanaVita - minden olyan ital formájú kiegészítőt magában foglal, mint az edzés előtti italok, italok, amelyek az edzés alatt ajánlottak, edzés utáni italok és ionos italok. Az edzés előtti italok megadják a testnek a kívánt mennyiségű energia- és erőadagot, még a fitneszcentrumba való belépés előtt. Az edzés alatt fogyasztandó italok az edzés alatt ajánlatosak, amikor a test gyakran leterhelt, fáradt, sok folyadékot, elektrolitet, ásványi anyagot veszít, így ezeket pótolni kell. A szervezetnek energiát, folyadékot, vitaminokat és áványi anyagokat adnak. Az edzés utáni italokat  és ionos italokat a legjobb rögtön edzés után fogyasztani, mert a szervezetnek tápanyagokat és olyan anyagokat adnak, amelyek biztosítják a gyorsabb regenerálódást és megállítják a katabolikus folyamatokat.

Mutass többet

A VanaVita speciálisan vegánoknak, vegetáriánusoknak és mindazoknak tervezett bio termékekkel foglalkozó fitness márka, akiknek fontos az egészséges életmód. A márka számára a hozzávalók és a termékek minősége az első helyen áll. Azt kínálja a vásárlóinak, amit maga a természet, a legjobb és legfinomabb változatokban. A VanaVita termékek teljes portfóliója bio tanúsítvánnyal rendelkezik. Kínálatukban szuperélelmiszerek keverékét is megtaláljátok - Bio Greens Mix, minőségi BIO Vegan fehérje, növényi olajok, egészséges anyagokkal teli shotok, minőségi reggeli keverékek és müzlik, szuperélelmiszerek és más, az egészség szempontjából hasznos anyagok kapszulák formájában. Tegyétek jobb minőségűvé az életeteket a VanaVita termékekkel!

 

VanaVita

elrejt
Vásárlási beállítások
Gyártó
Ízesítés
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Állag
Összetétel
Termékcímkék
Ár
Ár - tól - to
Szűrés
  • Vegetáriánus (5)
  • Vegán (5)
  • Gluténmentes (5)
  • Laktózmentes (5)
  • Bio (5)
  • GMO mentes (5)
  • Mesterséges édesítő mentes (5)
  • Műanyag csomagolás mentes (3)
  • Aszpartám mentes (5)
 1. Bio Mango Shot Chili&Kurkuma - VanaVita
  Rating:
  100% (14)
  Akciós ár 14 990 Ft
 2. Bio Ginger shot Matcha - VanaVita
  Rating:
  100% (17)
  Akciós ár 690 Ft
 3. Bio Ginger shot Berkenye - VanaVita
  Rating:
  97% (16)
  Akciós ár 14 990 Ft
 4. Bamboo Infuse palack 500 ml - VanaVita
  Rating:
  100% (2)
  Akciós ár 3 490 Ft
 5. BIO Matcha por - VanaVita
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 3 290 Ft
 6. BIO Yerba Maté tea por - VanaVita
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 1 990 Ft

6 termékek