Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Isoplex fehérje 600 g - Megabol

Gyártó: Megabol

Az Isoplex egy fehérje magas fehérjetartalommal, egész 80%-os tejsavó izolátummal. Gyorsan felszívódó fehérjéket és magas mennyiségű esszenciális és elágazó láncú aminosavat kínál a gyors regenerálódásra és az új izomtömeg alakulására. Nem csak minőségi izomtömeget kapunk, de az erőt is megnöveljük.

Hosszú távon nem elérhető

Isoplex fehérje: 80%-os tejsavó izolátum, amely gyorsan felszivódik

Isoplex egy magas fehérjetartalmú étrenden alapuló izolált tejsavó fehérje ( tejsavó mátrix ). A termék arra összpontosít, hogy kiválasztja a legjobb anyagokat és technológiák megvalósításával kiváló minőséget hozanak létre , jó oldhatóság, a következetesség és az íze egy csemege: a "finom, finomság", három nagy ízben. Isoplex tartalmaz könnyen emészthető fehérjét tejsavót a folyamat ultraszűrés, mikroszűrés (CFM - cross-flow), és az enzimatikus hidrolízis, a mellett  glutamin peptideket. A termék használatakor az építőkövei az izmoknak. Értékes fehérjeforrás , és segít fenntartani a szigorúan kiegyensúlyozott étrendet. Megabol Isoplex 3 különböző ízekben kapható: Tiramisu desszert, Marcipán Cookie-k, Koktél Banana. 

 

Isoplex fehérje

 

Kiknek ajánlott az Isoplex fehérje?

Az Isoplexis étrend-kiegészítő mindenkinek ajánlott. Legyen szó  egy profi testépítőről vagy azokról, akik az edzőteremben edzenek. Az Isoplexet az tömegelő edzéseknél használhatjuk, ahol az a cél, hogy maximalizálja a fehérje bevitelt és fogyókúrázóknak, amikor is nagy mennyiségű fehérjét keresnek felesleges cukor és zsír nélkül.

 

Az Isoplex fehérje és az előnyei

  • Nem habzik,
  • jó oldhatóság,
  • kiváló íz,
  • versenyképes ár,
  • kiváló eredmények.
 
 

Adagolás

Keverj el 30 g a termékből 200 ml vizben vagy tejben, és az összekeverés után azonnal idd meg. Az fogyasztás edzés előtt és rögtön edzés után ajánlott. Azonban reggel is fogyasztható, amikor szükséges a gyors fehérjebevitel. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek100 g
Energiatartalom 1653 kJ / 391 kcal
Fehérjék 76 g
Zsírok 7 g
Szénhidrát 6 g

 


A vásárlók véleményei

Isoplex fehérje 600 g - Megabol

Write Your Own Review
Véleményt ír:Isoplex fehérje 600 g - Megabol
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Isoplex fehérje 600 g - Megabol

A kérdés leírása
Írj választ