Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Izotóniás Ital - Vitamin Drink Liquid 1200 ml - Vitalmax

Az Ionto Vita drink egy kitűnő izotóniás ital a sportolók és nehéz munkát végző, magas terhelés alatt álló személyek számára, amely ásványi anyagokkal, vitaminokkal és energiával tölti fel Önt, a sportteljesítmény előtt, alatt és után, az optimális folyadékfelvétel keretein belül. Azon kívül, hogy hidratálja a testet, megfelelő adag L-karnitint és Taurint biztosít a számára, amelynek antikatabolikus hatékonysága van.

Hosszú távon nem elérhető

Ionto Vitamin Drink Liquid – izotóniás ital az edzés előtti, alatti és utáni fogyasztáshoz, amely kitűnően hidratál és pótolja az ásványi anyag szükségletet, vitaminokat és az energiát

Az Ionto Vita drink egy kitűnő izotóniás ital a sportolók és nehéz munkát végző, magas terhelés alatt álló személyek számára. A Vitalmax Ionto Vita az ásványi anyagok, vitaminok és az energia feltöltésére szolgál, a sportteljesítmény előtt, alatt és után, az optimális folyadékfelvétel keretein belül. Azon kívül, hogy hidratálja a testet, megfelelő adag L-karnitint és Taurint biztosít a számára, amelynek antikatabolikus hatékonysága van.


Ionto Vitamin Drink Liquid

 

Az Ionto Vitamin Drink Liquid előnyei

  • kitűnő izotóniás ital
  • megfelelő az edzés előtt, alatt és után
  • 1,2 literből akár 72 liter italt is elkészíthet
  • energetikus összetevőket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
  • L-karnitinnal gazdagított
  • taurinnal gazdagított (antikatabolikus hatékonyság)

 

Összetevők

Lemon ízesítés: invert szirup, víz, dextróz, citromsav - savasság szabályozó, taurin, L-karnitin, vitamin alapú készítmény, nátrium-klorid (NaCl), kálium-klorid (KCl), magnézium-klorid (MgCl2), glicin, édesítőszerek (szurkalóz, aceszulfám K, nátrium-szacharin), tartósítószerek (nátrium-benzoát, kálium-szorbát), citrom aroma, gumiarábikum, E455 stabilizátor, fagyanta glicerin-észterei, színezék (E102 tartrazin, E122 azorubin, E133 brilliantkék).

 

Adagolás

Keverjen össze 15 ml koncentrátumot 1l hideg vízben. Fogyasszon 2 adagot a nap folyamán. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek (lemon íz)   1 adag (15 ml)
Nátrium 41,25 mg
Kálium 24,75 mg
Magnézium 19,8 mg
L-karnitin 82,5 mg
Taurin 247,5 mg
C Vitamin 23,75 mg
Niacin 7,1 mg
Glicin 5,5 mg
E Vitamin 3,69 mg
Pantoténsav 2,64 mg
B6 Vitamin 0,97 mg
B1 Vitamin 0,69 mg
B2 Vitamin 0,64 mg
Folsav 80 µg
Biotin 60 µg
B12 Vitamin 0,39 µg

 

Figyelmeztetés

A termék nem pótolja a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tárolja száraz helyen, 25 °C hőmérsékleten. Védje a fagyással és a közvetlen napsugárzással szemben. Nem megfelelő gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja a gyermekektől távol. A gyártó nem felel a nem megfelelő felhasználás vagy tárolás által okozott károkért. Ne lépje túl a napi javasolt adagolást.

A vásárlók véleményei

Izotóniás Ital - Vitamin Drink Liquid 1200 ml - Vitalmax

Write Your Own Review
Véleményt ír:Izotóniás Ital - Vitamin Drink Liquid 1200 ml - Vitalmax
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Izotóniás Ital - Vitamin Drink Liquid 1200 ml - Vitalmax

A kérdés leírása
Írj választ