Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hydrosalt 60 kapsz - ALE

Gyártó: FCB

A HydroSalt biztosítja a szervezetnek az elektrolitokat, mint a nátrium, kálium, kalcium, magnézium és a klór, amelyek a szervezet megfelelő működéséért felelősek. Edzés közben segít fenntartani az optimális hidratálást, miközben csökkenti az izomgörcsök kockázatát. Rendszeres használata lehetővé teszi az elektrolitek gyors korrekcióját a szervezetben.

Hydrosalt: gyorsan pótolja az elektroliteket, hidratál és megelőzi az izomgörcsöket

A HydroSalt ezeket az elektroliteket biztosítja: nátrium, kálium, kalcium, magnézium és klór, amelyek kulcsfontosságú makroelemek, felelősek a szervezet megfelelő működéséért. A HydroSalt nagy dózisú könnyen emészthető elektroliteket szállít, gyors és kényelmes módja annak, hogy kiegészítse a hiányukat. Edzés közben segít fenntartani az optimális hidratálást, miközben csökkenti az izomgörcsök kockázatát. Ezeket fel lehet használni a túlzott izzadáskor a forró éghajlaton. Tökéletesen kiegészíti a veszteségeket az erős izzadáskor. A rendszeres használata lehetővé teszi a gyors korrekcióját elektroliteknek a szervezetben.

 

  Hydrosalt

 

A HydroSalt és az előnyei

  • segít a regenerálódásban
  • megakadályozza a kiszáradást
  • pótolja a kulcsfontosságú elektroliteket
  • gyors és kényelmes módja a hiányuk pótlására
  • jól hidratálja a testet
  • csökkenti az izomgörcsök kockázatát

 

 

Összetevők

Nátrium-klorid, kálium-klorid, kalcium-klorid, magnézium-citrát, a kapszula összetevői (zselatin, színezőanyag: titán-dioxid).

 

 

Adagolás

Az intenzív megterhelés alatt fogyasszon 1 kapszulát minden 30-45 percben. Fogyassza bő folyadékkal. A meleg időben fogyasszon 1 kapszulát minden 2-4 órában vízzel vagy valamilyen más itallal az izzadtságtól függően.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek 1 kapszula
Nátrium250 mg
Kálium80 mg
Kalcium40 mg
Magnézium15 mg
Klór518 mg

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz és hűvös helyen, jól lezárva és kisgyermekektől elzárva.

A vásárlók véleményei

Hydrosalt 60 kapsz - ALE

Write Your Own Review
Véleményt ír:Hydrosalt 60 kapsz - ALE
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Az allergének az összetételben vannak feltüntetve vastagon szedett betűkkel.
Nyomokban glutént, tojást, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Hydrosalt 60 kapsz - ALE

A kérdés leírása
Írj választ